EXCLUSIV | Rapid aduce jucători din America de Sud: "Voi merge în Argentina, Paraguay şi Uruguay". Cine are ultimul cuvânt în Giuleşti + care va fi bugetul în Liga 2

3 oct 2018 4588 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Rapid aduce jucători din America de Sud: "Voi merge în Argentina, Paraguay şi Uruguay". Cine are ultimul cuvânt în Giuleşti + care va fi bugetul în Liga 2

Florin Manea a recunoscut, în cadrul emisiunii ProSport Live, că Schumacher a fost demis după ce patronul Angelescu a decis acest lucru. Managerul sportiv al Rapidului a mai spus că el şi cu Daniel Pancu cârmuiesc clubul, dar ultimul cuvânt îl are tânărul milionar. Manea a recunoscut şi că va pleca într-o excursie în America de Sud, pentru a căuta jucători cu paşaport european.

"A fost decizia lui Angelescu să-l dea afară pe Schumacher. Ne-a consultat pe mine şi pe Daniel Pancu. Consider că are dreptul să facă asta, deşi, poate, a ales momentul greşit. I-am spus şi lui asta, normal. Relaţia mea este foarte onestă şi cu patronul. Ieri am avut o discuţie cu el, am intrat în contradictoriu şi m-a întrebat de ce. I-am spus că el conduce APS Holding şi eu fac transferuri, de aceea. A început să râdă. A jucat fotbal la juniorii Sportului. Se pricepe, dar îşi dă seama că unii oameni au mai multă experienţă decât el în fotbal. Eu nu am ce să-i arăt. El ia decizia finală, dar tehnic decidem eu şi Pancu. Dacă eu şi Pancu suntem convinşi de un jucător, doar n-o să nu-l ia.

Am vorbit despre un buget între 1,5 milioane şi două milioane de euro pentru Liga 2. Am vorbit şi i-am spus că-i garantez promovarea, dacă mă lasă să-mi fac treaba. E bugetul pe care mi-l făcusem şi pentru UTA Arad, când am vrut să cumpăr clubul. La jumătatea lunii plec în America de Sud, Argentina-Paraguay-Uruguay, într-o excursie plătită de Victor Angelescu. Voi căuta jucători cu paşaport european. Eu, de la anul, voi pune bazele unui departament de scouting, cu baze de date, cu tot", a spus Florin Manea, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.