EXCLUSIV | Rednic, lăudat de un dinamovist convins. Ce spune despre jucătorii care vin să o ducă pe Dinamo în play-off: "Poate din primăvară"

6 nov 2018 1250 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Rednic, lăudat de un dinamovist convins. Ce spune despre jucătorii care vin să o ducă pe Dinamo în play-off: "Poate din primăvară"

Într-o intervenţie la emisiunea ProSport LIVE, fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaişcovici, a mărturisit că are încredere în tehnicianul fostei sale echipe, Mircea Rednic, dar spune că jucătorii pe care acesta îi va aduce vor avea nevoie de o perioadă de acomodare.

Mai mult, Vaişcovici spune că aceştia vor da randament doar după pauza de iarnă, când Mircea Rednic va avea timp să-i pună la punct cu pregătirea fizică:

”Şi eu cred că din iarnă încolo, pentru ca un jucator de valoare mare pe care îl transferi de la Barcelona la PSG nu îi mai trebuie acomodare. Sunt jucători care, din câte se aude, sunt cam liberi de contract, care nu au mai jucat de o verme.

Eu zic că dacă Mircea aduce jucători, poate din primăvară îşi pot pune amprenta. Eu am încredere in el, în trecut, poate la ce a adus şi el s-a păcălit la vreo 2-3, dar în rest a adus jucători de valoare. O să le trebuiască o perioadă de acomodare”, a spus Vaişcovici la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.