FOTO | Ea l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo! Ce sumă ar fi primit femeia pentru a păstra tăcerea

29 sep 2018 11976 afişări Special
FOTO | Ea l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo! Ce sumă ar fi primit femeia pentru a păstra tăcerea

Au trecut nouă ani de la acuzaţia de viol adusă lui Cristiano Ronaldo de către Kathryn Mayorga (34 de ani), din Statele Unite ale Americii. Germanii de la Der Spiegel au publicat un raport cu privire la evenimentul neferit prin care femeia susţine că a trecut.

Avocaţii noului star al lui Juventus, de la Schertz Bergmann Rechtsanwalte, au oferit o primă reacţie despre raportul întocmit de ziariştii germani, susţinând că ar fi fost publicat ilegal şi că vor fi daţi în judecată: ”Raportul Der Spiegel este un flagrant şi vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, au declarat avocaţii.

Cei doi ar fi semnat un contract, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo i-ar fi plătit acesteia suma de 375.000 de dolari pentru a nu aminti niciodată de acest eveniment.

Alana Martina este cel mai tânăr copil al lui Cristiano Ronaldo, fiica acestuia cu fotomodelul Georgina Rodriguez fiind născută în noiembrie 2017. Cristiano Ronaldo Jr. (8 ani), respectiv Mateo Ronaldo şi Eva Maria dos Santos (născuţi în iunie 2017) sunt ceilalţi moştenitori ai starului portughez.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.