Ronaldo, acuzat de viol de o femeie din SUA! Dezvăluirile incredibile ale victimei: "A spus 'nu' şi 'opreşte-te' de mai multe ori"

28 sep 2018 23422 afişări Special
Ronaldo, acuzat de viol de o femeie din SUA! Dezvăluirile incredibile ale victimei: "A spus 'nu' şi 'opreşte-te' de mai multe ori"

„Balonul de Aur” al lumii, Cristiano Ronaldo (33 de ani), este acuzat de viol de o femeie din Las Vegas, care a ales să vorbească pentru prima dată de la presupusa faptă petrecută în 2009.

Kathryn Mayorga (34 de ani) a dezvăluit pentru publicaţia germană Der Spiegel că a fost violată de Cristiano Ronaldo într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Mai târziu, portughezul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru a-i cumpăra tăcerea. Totuşi, Kathryn Mayorga a ales să aducă în atenţie presupusa faptă comisă de Ronaldo şi, prin avocatul ei, a atacat la un tribunal din Nevada convenţia încheiată în urmă cu nouă ani.

Ronaldo a recunoscut relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut cu femeia din SUA, dar neagă acuzaţiile de viol. Dar Mayorga a venit cu detalii din seara în care ar fi fost violată de Ronaldo, care ar fi întrebat-o dacă a durut-o: "El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puţin 1%".

Avocatul a scos la iveală că în convenţia încheiată între Ronaldo şi Kathryn Mayorga fotbalistul a scris: "A spus 'nu' şi 'opreşte-te' de mai multe ori". Der Spiegel a dezvăluit presupusul viol în urmă cu un an şi jumătate, datorită documentelor făcute publice pe paltforma Football Leaks.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.