Un constănţean "cu ochi" pentru Atletico Madrid a câştigat o avere după ce a stat cu sufletul la gură timp de 19 meciuri

2 nov 2018 1338 afişări Special
Un constănţean "cu ochi" pentru Atletico Madrid a câştigat o avere după ce a stat cu sufletul la gură timp de 19 meciuri

Un constănţean pasionat de fotbal din copilărie a dat lovitura săptămânii. A jucat un bilet complicat la pariuri, dar s-a ales cu un câştig consistent. Cel mai mare câştig pe un singur bilet de pariuri sportive (387.388,84 lei) a fost acordat săptămâna aceasta de o casă de pariuri unui jucător inspirat.

Amatorul de sport din oraşul de la malul mării a mizat 200 lei pe 19 evenimente şi a nimerit fiecare tip de pariu. Marele norocos a mers pe tipuri de pariuri simple, dar inspirate, şi a ajuns peste noapte miliardar în lei vechi. Fiind parior de peste 20 de ani şi „simţind” meciurile, constănţeanul a mizat pe încleştările care i se păreau cele mai sigure, ajungând la o cotă de 1771,25 şi transformând pasiunea pentru a paria într-un câştig colosal. Evenimentele de pe bilet vin din primele ligi din opt ţări diferite, la care se adaugă un pariu cu cotă mărită din oferta StanleyPlus5, iar cum câştigurile la Stanleybet nu se opresc repede, norocosul a primit şi bonusul maxim pe un bilet - 50 000 lei, ajungând astfel la suma de finală de 387.388,84 lei care i-a fost înmânată luni seara în agenţia în care a pariat.

”Era să mă scoată un meci. Atletico Madrid am crezut că nu va ieşi. Mă scosese PAOK în aceeaşi zi de la un bilet cu 220.000 lei câştig, dar cu biletul ăsta am dat lovitura”, a mărturisit norocosul parior. ”Merg pe meciuri mari şi echipe cunoscute. Am pariat că echipele care au fost în Champions League vor primi gol, iar la celelalte evenimente am pariat pe echipa favorită. De obicei pariez 100-200 lei de 3-4 ori pe săptămână. Am mai avut câştiguri mari, dar ca acum niciodată”, a completat aceasta. Întrebat despre motivul pentru care pariază constant, acesta a răspuns tranşat că este un hobby. ”Poate unora le plac maşinile şi investesc în asta. Mie îmi place să pariez. E adrenalină, e miză importantă, pot spune că parierea este tot un sport şi vin la Stanleybet pentru că sunt vechi pe piaţă şi inspiră încredere. Biletul l-am câştigat ieri, azi am primit banii, mâine mă duc să-i pun la bancă”.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.