VIDEO | Cornel Dinu şi Mircea Lucescu recunosc: ”Am ţinut cu CCA-ul”. Dialogul dintre simbolurile lui Dinamo

18 oct 2018 4101 afişări Special
VIDEO | Cornel Dinu şi Mircea Lucescu recunosc: ”Am ţinut cu CCA-ul”. Dialogul dintre simbolurile lui Dinamo

Doi dintre cei mai emblematici jucători din istoria lui Dinamo, Cornel Dinu (73 de ani) şi Mircea Lucescu (70 de ani) au dezvăluit că echipa pe care aceştia o simpatizau în copilărie era actuala Steaua Bucureşti, rivala de moarte a grupării din ”Ştefan cel Mare”.

”Il Luce” a venit în România şi a participat la un interviu pentru ”Eu sunt 12” chiar pe stadionul unde a adus şapte titluri de campioana ca jucător şi unul ca antrenor. Cele două simboluri ale clubului alb-roşu au dezvăluit într-un dialog că CCA (n.r. - Clubul Central al Armatei) era echipa pe care aceştia o simpatizau în copilărie.

Cornel Dinu: Este interesant că noi suntem oarecum stingheri aici, pentru că noi am stat pe gazonul ăsta alergând, jucând. Sigur că viaţa ne-a mai despărţit pe parcursul trecerii ei, dar iată că ne-a adus din nou împreună. Viaţa este mai puternică decât orice tentaţie. Eu am venit în 1966, în vară, Mircea era deja la Dinamo.

Mircea Lucescu: Eu am ţinut pe vremea aia cu CCA-ul (n.r. - Clubul Central al Armatei)!

Cornel Dinu: Şi eu la fel!

Mircea Lucescu: Da?

Cornel Dinu: În anii ăia, '55-'56.

Mircea Lucescu: Toţi copiii ţin, în primul rând, cu o echipă care câştigă.

Cornel Dinu: La început, şi eu şi Mircea am simpatizat cu CCA-ul, aşa cum era atunci.

Mircea Lucescu şi Cornel Dinu au fost colegi la Dinamo timp de 10 ani, între 1967 şi 1977, an în care ”Il Luce” a părăsit clubul alb-roşu pentru Corvinul Hunedoara.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.