"Nu-mi place să vorbesc despre asta!". Trecutul ascuns al lui Florin Busuioc. Secretul ţinut foarte departe de publicul de la TV

8 nov 2018 25511 afişări Sportbiz
"Nu-mi place să vorbesc despre asta!". Trecutul ascuns al lui Florin Busuioc. Secretul ţinut foarte departe de publicul de la TV

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, trece printr-o perioadă de cumpănă, după ce a suferit un atac de cord, pe 6 noiembrie. Actorul şi omul de televiziune a fost operat, iar acum se află în stare stabilă la un spital din Bucureşti. Florin Busuioc, o persoanlitate carismatică pe scenă, dar şi în platoul ProTV, nu şi-a expus niciodată viaţa personală în public, fiind foarte discret în privinţa trecutului său.

Florin Busuioc a suferit un infarct masiv şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean Craiova, fiind în comă. A fost internat în Clinica de Terapie Intensivă, unde a intrat pe mâna medicilor, iar miercuri a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu" din Bucureşti.

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a spus că starea actorului este stabilă, dar lupta pentru recuperare va fi lungă. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Raluca a spus că o rugăciune i-ar prinde bine fratelui său şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere în ultimele ore: "Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!", a scris Raluca Iorga, pe Facebook.

Puţini ştiu că Busu a fost căsătorit de două ori şi că are copii cu ambele femei. Viaţa sa de familie nu a început aşa cum şi-ar fi dorit cu Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureş. Cei doi s-au căsătorit în 1991, iar în acelaşi an s-a născut şi Florin jr., care acum are 27 de ani, scrie Ciao.ro

Conjuntura a făcut ca Florin Busuioc să plece la Bucureşti cu locul de muncă, iar acesta a fost momentul în care mariajul celor doi a început să „scârţâie”. Marieta a aflat de o aventură a lui Florin Busuioc, iar divorţul a avut loc abia trei ani mai târziu.

2008 e anul în care Florin Busuioc şi-a văzut copilul crescut de Marieta. Cei doi s-au revăzut cu prilejul divorţului dintre cei doi părinţi: „Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multă vreme în urmă. Am un băiat care anul acesta (n.r. - anul 2011) a împlinit 20 de ani. E la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, povestea Busu, cu mulţi ani în urmă, citat de Ciao.ro

Doctorul Paul Traşcă, cel care l-a operat pe Florin Busuioc, spune că a fost chemat de acasă şi a fugit repede la spital, neexistând personal pentru permanenţa în cazul acestor intervenţii.

Citeşte şi: Ce mare regret are Florin Busuioc!

FOTO: Florin Busuioc jr., primul fiu al omului de televiziune.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.