EXCLUSIV | El e românul care poate deveni mai popular decât Simona Halep pe plan mondial? "E singurul care o ameninţă din punct de vedere al imaginii"

6 nov 2018 44456 afişări Alte Sporturi

Promotorul Eduard Irimia a dezvăluit la ProSport LIVE, marţi dimineaţă, numele sportivului român care-i poate ameninţa cota imensă de popularitate clădită de Simona Halep pe plan mondial. Un "rival" pentru liderul mondial din tenis vine din sporturile de contact.

"Mi-am luat puţin mâna de pe sporturile de contact, ocupându-mă doar de filmul lui Stallone, în care românul Florian Munteanu are rolul principal. La Cinema City vom avea o premieră istorică, niciodată nu a avut România o premieră la Hollywood, pe red carpet (n.r. - covorul roşu). Florian Munteanu este cel mai cunoscut român, şi se va bate cu Simona Halep pe partea de popularitate a unui român. Ca imagine, Florian Munteanu va fi singurul român care o ameninţă pe Simona Halep", a spus Irimia, la ProSport LIVE.

CUM L-A CUNOSCUT IRIMIA PE FLORIAN MUNTEANU

La o selecţie pentru o gală, Irimia l-a reperat în Germania pe Florian Munteanu, fost practicant de sporturi de contact, un tip care cocheta cu modellingul. A realizat ce potenţial are pentru Hollywood şi atunci l-a propus la câteva castinguri pentru filme de acţiune. "Mi-am dat seama că e prea frumuşel pentru sporturi de contact şi am crezut în el. Am avut nas fin şi ochi bun, pentru că, la scurt timp, a fost reperat de marele Sylvester Stallone", continuă Irimia.Cum protagonistul din Rocky şi Rambo se afla în căutări pentru un actor în rol principal în pelicula Creed 2, starul american l-a convocat pe românul de aproape 2 metri la o discuţie prin Skype. Munteanu, care are şi cetăţenie germană, şi-a stăpânit emoţiile şi a purtat, cu o voce sigură, un dialog de aproape jumătate de oră cu Stallone. "A devenit preferatul lui, el căuta un tânăr cu accent est-european pentru partea a doua a producţiei care luase Globul de Aur. Voia ca Florian să ştie engleza perfect, iar el o vorbea fără cusur. Aşa că lucrurile s-au brodat rapid, iar acum legătura dintre ei e una bazată şi pe profesionalism, şi pe o prietenie solidă. Munteanu intră în galeria românilor celebri de la Hollywood, precum Marcel Iureş sau Sebastian Stan, dar lui deja i-a fost atribuit un rol principal", dezvăluie omul care a diversificat raza de acţiune a proiectului SuperKombat.

  • Superkombat apare în brandigul filmului prin lupta finală care se desfşoară  în main event.
  • Filmul Creed 2 se lansează oficial la New York, pe 14 noiembrie.
  • Eduard Irimia îşi doreşte să aducă împreună cu Superkombat Global şi distribuitorul filmului în România o lansare din calendarul oficial MGM şi Warner Bros.

Irimia este invitat oficial la premiera filmului Creed 2 alături de Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B Jordan şi românul Florian `Big Nasty `Munteanu, ocazie la care va propune aprobarea unei lansări oficiale şi în România. Astfel România ar găzdui în premieră un astfel de eveniment redcarpet cu expunere globală în presa de specialitate. Munteanu joacă rolul lui Viktor Drago,  fiul celebrului personaj Ivan Drago jucat de Dolph Ludgren în urmă cu 33 de ani. Fanii din întreaga lume aşteaptă filmul prin prisma celebrei rivalităţi din Rocky 4, unde Apolo Creed îşi pierde viaţa în meciul disputat cu Ivan Drago. După 33 de ani, marea  provocare devine meciul dintre Adonis Creed şi Viktor Drago, o luptă care are în spate o poveste dramatică şi presiunea e menţinută de foştii eroi Rocky Balboa şi Ivan Drago, care se reîntâlnesc în ring ca şi antrenori în colţurile sportivilor lor.

Florian `Big Nasty `Munteanu este reprezentat la Hollywood de managerul său, Eduard Irimia,  mai mult el fiind şi brand ambasador al celebrei promoţii Superkombat Fighting Championship, unde Irimia deţine funcţia de preşedinte. Printre surprizele pregătite pentru fanii filmului, lupta finală din film se va da în ringul Superkombat, ocazie cu care promoţia îşi face debutul în industria cinematografică la nivel global prin expunerea brandului.

"După ce am reuşit să ducem Superkombat in peste 100 de ţări prin intermediul transmisunilor tv la Europsort şi CBS Sports în ultimii 8 ani, este cel mai important moment pe care îl trăim prin prezenţa unui actor descoperit de promoţia noastră  pentru un film de categoria A la Hollywood, unde joacă în compania unor nume sonore din industria filmului. Pe de altă parte, prezenţa brandului Superkombat în ring alături de toţi eroii filmului, este o surpriză pentru fanii sporturilor de contact din întreaga lume, tocmai de aceea suntem în negocieri să aducem o lansare oficială a filmului şi în România dupa marea premiera de la New York", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.