EXCLUSIV VIDEO "Toţi, pe ei, bă! Haide, băă! La poartă, la poartă!" Filmul cu bătălia de la stadionul "Spartac", dintre rapidişti şi stelişti. Au fost implicaţi şi jucătorii!

8 oct 2018 25660 afişări Special

ProSport vă prezintă imagini video de la incidentele violente dintre suporterii stelişti şi cei rapidişti, petrecute duminică seară, în timpul partidei VK Soccer – ACS Rapid FNG (întreruptă din cauza încăierării survenite în minutul 61) şi despre care tot publicaţia noastră v-a relatat azi în exclusivitate.

În film se vede cum pe stadion s-a instaurat haosul, suporterii rapidişti de la grupul T2, atacaţi iniţial de steliştii de la Peluza Sud, se regrupează şi trec la contraatac, unii dintre ei înarmaţi cu bare metalice smulse din tribună. Se aud urlete în fundal şi îndemnuri: „Toţi, pe ei! Haide, băă! Acum! La poartă, la poartă!“. Mai slab, undeva, în fundal, se aude „Lasă-l, bă, că i-ai spart capul!“.
Se vede cum şi jucătorii oaspeţilor sprintează din teren. Nu e clar dacă sportivii aleargă către vestiare sau prin parcare, către locul unde are loc încăierarea.

Evenimentele pe larg, soldate cu deschiderea unui dosar penal de către poliţie, au fost deja relatate de ProSport azi şi pot fi citite aici.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.