EXCLUSIV | "Dacă până ieri toţi se credeau lideri în România, acum te poţi trezi că Moroşanu e pe locul trei". Omul care dă verdictul după anunţul lui Daniel Ghiţă

7 nov 2018 4904 afişări Alte sporturi
EXCLUSIV | "Dacă până ieri toţi se credeau lideri în România, acum te poţi trezi că Moroşanu e pe locul trei". Omul care dă verdictul după anunţul lui Daniel Ghiţă

Promotorul Eduard Irimia, cel care a transformat Local Kombat şi apoi Superkombat într-un fenomen ce a depăşit graniţele ţării, a anunţat că Moroşanu rămâne cel mai iubit luptător din circuit. Omul de afaceri de 44 de ani a făcut la ProSport LIVE o comparaţie între cel poreclit "Moartea din Carpaţi" şi ceilalţi grei din ringul de kick box.

"Eu, ca şi promoter, le recunosc performanţa la cel mai mare nivel. Benny (n.red. -  Adegbuyi) este, din punctul meu de vedere, omul care are câteva elemente importante, dar Moroşanu este doar un veteran, e cel mai popular în România. El dacă ar face o gală în diaspora, la Madrid, ar rupe sălile fără probleme", a spus Irimia la ProSport LIVE.

Acesta continuat: "Daniel Ghiţă are această experienţă, are bagajul asta de erou care îi oferă încredere. Dacă până ieri toţi credeau că sunt lideri în România,  acum te poţi trezi că Moroşanu este locul trei şi nu mai este cel mai popular. Cătălin este un sportiv care a apărut în 2007 din rugby şi a depăşit limitele luptând cu inima".

Recent, în lumea greilor din K1 s-a iscat un adevărat război, Daniel Ghiţă, revenit în circuit, lansându-i provocarea de a lupta lui Cătălin Moroşanu. Cel din urmă, dar şi Cătinaş sau Benny Adegbuyi i-au răspuns dur "Samuraiului".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.