Vărul lui Khabib, atac la beregata lui McGregor după scandalul care îl poate lăsa pe rus fără titlul câştigat în cuşcă: "C---ă irlandeză!". Dovada pe care a prezentat-o online

7 oct 2018 16276 afişări Alte sporturi
Vărul lui Khabib, atac la beregata lui McGregor după scandalul care îl poate lăsa pe rus fără titlul câştigat în cuşcă: "C---ă irlandeză!". Dovada pe care a prezentat-o online
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Khabib Nurmagomedov l-a dominat pe Conor McGregor şi l-a învins, duminică dimineaţă, la UFC 229, însă rusul ar putea rămâne fără centură la masa verde, dacă investigaţia anunţată de Dana White, omul care conduce UFC, va duce la o suspendare prelungită.

Campionul a încercat la conferinţa de presă să se scuze şi să explice exact cum s-a ajuns la întreg haosul care a urmat luptei din cuşcă, doi dintre oamenii săi năpustindu-se şi lovindu-l pe McGregor.

Abubakar Nurmagomedov, vărul lui Khabib, a ieşit la rampă la câteva ore după încheierea luptei. Într-o postare pe Youtube, acesta le arată oamenilor urmele unor pumni încasaţi de la Conor McGregor: "Pe scurt, m-am căţărat în cuşcă. Iar această c---ă irlandeză m-a lovit. Dar, nici eu nu am stat cu mâinile în sân. Am ripostat. Bam, boom! I-am dat vreo două".

În imagini, se vede pometele tumefiat al lui Abubakar Nurmagomedov. Rusul adaugă că McGregor ar fi ieşit mult mai şifonat din confruntarea de după gong dacă el în momentul respectiv nu ar fi purtat pe braţ celebra papakha (n.r. - o căciulă tradiţională, miţoasă) a vărului său.

Conor McGregor a încercat să îl urmeze în afara cuştii pe Khabib, dar a fost întors de oamenii de ordine. La limita spaţiului de luptă, acesta s-a încins într-o încleştare cu vărul adversarului său.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.