Daniel Ghiţă declanşează "lovitura de ciocan"! Răspuns pentru Moroşanu: "Era frumos dacă eram şi noi invitaţi"

8 nov 2018 17634 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă declanşează "lovitura de ciocan"! Răspuns pentru Moroşanu: "Era frumos dacă eram şi noi invitaţi"

Cătălin Moroşanu a anunţat că acceptă provocarea lui Daniel Ghiţă şi e gata să urce în ring cu omul care l-a provocat recent. Cu două condiţii, însă. Vrea ca lupta cu Ghiţă să fie aibă loc în promoţia-i proprie, Dynamite, iar fostul SPP-ist să fie pregătit. A venit şi răspunsul lui Ghiţă, pe pagina de Facebook.

"Moartea din Carpaţi" a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat că acceptă provoarea lui Ghiţă, ba chiar a făcut şi o promisiune. "Te voi bate, îţi promit!", a spus Moroşanu în timpul întâlnirii cu presa.

Ghiţă a reacţionat, ca şi până acum, pe reţelele sociale: "A acceptat!!!! Peste şase luni, pentru că are nevoie de încalzire??? Nici la Glory 4 nu am avut nevoie de aşa “ încălzire”! Poturak a venit să lupte şi a avut doar şase săptămâni timp de pregătire, iar eu vin după o absenţa de patru ani!

Acum vor sta staff-urile noastre la masă, să căutăm o gala neutră, NU Dynamite. Era frumos dacă eram şi noi invitaţi la conferinţa de presă. Na, ce să-i faci, campionii TV... Hai, mergi la încălzire, şase luni... Cam mult, campionule! Hai să luptăm în Ianuarie. Tu eşti tânăr, campion de neînvins, cu palmares şi un nume greu pe plan internaţional.

Eu nu lupt în Dynamite! Luptăm într-o competiţie neutră!", a tranmis Daniel Ghiţă pe pagina de Facebook.

Daniel Ghiţă a revenit în ring după o pauză de patru ani, într-o gală organizată la Cluj-Napoca. Atunci, acesta l-a învins pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde, prin K.O tehnic.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.