Imagine de ministru! Cum a venit îmbrăcată Ioana Bran la festivitatea de premiere a Campionatelor Mondiale de haltere, eveniment transmis la nivel planetar

4 nov 2018 68545 afişări Alte Sporturi
Imagine de ministru! Cum a venit îmbrăcată Ioana Bran la festivitatea de premiere a Campionatelor Mondiale de haltere, eveniment transmis la nivel planetar
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Ministrul tineretului şi sportului din România, Ioana Bran, a străbătut aproape 3000 de kilometri pentru a fi alături de sportivii tricolori la Campionatele Mondiale de haltere de la Ashgabat (Turkmenistan). Decizia şefei sportului este apreciabilă, mai ales că federaţia de haltere are toate şansele să fie numărul 1 pe plan naţional în 2018 (la concurenţă cu FR de Canotaj), însă Ioana Bran a dat dovadă de o lipsă totală de inspiraţie la un eveniment transmis sâmbătă în întreaga lume.

Demnitarul român a fost invitat să oficieze la festivitatea de premiere a categoriei 55 de kilograme – feminin, unde tricolora Cristina Iovu a cucerit medalia de bronz la procedeul aruncat. Numai că Ioana Bran a fost prinsă total nepregătită din punct de vedere vestimentar, urcând pe scenă într-o ţinută mai degrabă de piaţă, decât de ceremonie. Chiar dacă ar fi mers în Turkmenistan neoficial, Ioana Bran a fost invitată pe scenă din postura de ministru, fiind în acel moment exponentul şi imaginea sportului românesc.

Ioana Bran (32 de ani) provine dintr-o familie bogată.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.