Prima reacţie a şefului UFC: "Aşa a început totul, sunt scârbit". Vorbeşte deja despre ridicarea vizelor pentru SUA: "Nu realizează!"

7 oct 2018 10352 afişări Alte Sporturi
Prima reacţie a şefului UFC: "Aşa a început totul, sunt scârbit". Vorbeşte deja despre ridicarea vizelor pentru SUA: "Nu realizează!"

Dana White, şeful UFC, a oferit o primă reacţie la puţin timp după ce blockbuster-ul Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov s-a terminat cu un scandal monstru şi a explicat de unde au pornit evenimentele care au şocat lumea sportului.

Din spusele omului care se ocupă de bunul mers al UFC, Khabib avea o revansă de luat faţă de unul dintre oamenii din staff-ul lui McGregor, cu care a avut un conflict verbal: "Khabib a ieşit din cuşcă şi s-a dus spre omul lui McGregor care-l insultase, apoi a început totul. Nu ştiu ce să spun acum, sunt scârbit de asta. Am vorbit cu McGregor, e supărat pentru meciul pierdut, nu pentru lupta de după", a spus White, aflat încă sub şocul celor întâmplate.

Apoi, el a explicat că a refuzat să-i acorde centura lui Khabib pentru ca evenimentele să nu degenereze din nou: "Ştiam că era periculos să-i acord centura lui Khabib în cuşcă, am gândit că e mai bine să-l scoatem afară. Ambii au spus clar că rivalitatea nu se va termina după această luptă, dar chiar nu-l vedeam pe Khabib ieşind din cuşcă şi începând altă bătaie".

Cu primele măsuri deja luate, cei trei atacatori ai lui McGregor fiind în drum spre închisoare, White se teme că aceştia, ruşi la origine, nu vor mai primi viza pentru Statele Unite ale Americii: "Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că trei dintre oamenii lui Khabib au ajuns în arest. Vor fi acuzaţii aduse împotriva lor. Aceşti trei băieţi...vor mai primi viză să se întoarcă aici? Sunt multe lucruri pe care încă nu le realizează!", a mai punctat White.

Scandalul de la UFC 229 a început imediat după finalul meciului, când Khabib Nurmagomedov a ieşit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii din staff-ul lui McGregor. În timp ce adversarul său împărţea pumni şi picioare în stânga şi dreapta, irlandezul, vizibil nemulţumit şi afectat de rezultatul din cuşcă, a fost atacat pe la spate de staff-ul lui Khabib, trei dintre prietenii rusului fiind deja arestaţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.