Ziua de coşmar a lui McGregor, completată de 50 Cent. Ironia prin care l-a pus la podea pentru a doua oară: "Ia cureaua! Aşa arăţi când..."

7 oct 2018 7451 afişări Alte Sporturi
Ziua de coşmar a lui McGregor, completată de 50 Cent. Ironia prin care l-a pus la podea pentru a doua oară: "Ia cureaua! Aşa arăţi când..."

Învins de Khabib Nurmagomedov la revenirea în cuşcă, Conor McGregor se află în cel mai urât moment al carierei, iar vocile importante din Statele Unite ale Americii nu-l iartă. La puţin timp după meciul pierdut la UFC 229, 50 Cent l-a ironizat în două postări pe twitter.

Forţat să cedeze în repriza a patra, după ce câştigase doar una dintre primele trei runde, McGregor a fost redus la tăcere într-un mod clar, iar înfrângerea sa a provocat bucurie în rândul americanilor. Printre ei, 50 Cent, care a ieşit la atac: "Aşa arăţi când regreţi că ai aruncat cu un scaun în autocarul lui Khabib în Brooklyn", as scris 50 Cent, alături de o poză din timpul meciului, făcând referire la episodul în care McGregor şi echipa sa au atacat autocarul lui Khabib, în New York.

Nu a fost de ajuns pentru 50 Cent, care a revenit cu o nouă postare ironică: "Cedează, cedează, cedează. Ia cureaua!", a fost al doilea mesaj, postat alături de o poză cu momentul în care Khabib îl sugrumă pe irlandez şi-l forţează să se declare învins.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.