Anunţ uriaş pentru Ronaldo: "Dacă există, cazul e rezolvat!" Cum iese CR7 din scandalul de viol

11 oct 2018 12455 afişări Campionate Externe
Anunţ uriaş pentru Ronaldo: "Dacă există, cazul e rezolvat!" Cum iese CR7 din scandalul de viol

Cazul de viol cu care Cristiano Ronaldo (33 de ani) ţine prima pagină a presei internaţionale în ultimele săptămâni ar putea lua o turnură favorabilă superstarului portughez de la Juventus Torino. Joi, presa din Portugalia vorbeşte despre o înregistrare care l-ar scăpa pe CR7 de toate problemele cauzate de Kathryn Mayorga, femeia de 34 de ani care-l acuză că a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas, în 2009.

Ronaldo a negat orice acuzaţie, dar eforturile depuse de Leslie Stovall, avocata lui Mayorga, l-au determinat să angajeze unul dintre cei mai importanţi avocaţi din Statele Unite ale Americii şi să ia în serios procesul care-i poate distruge cariera şi reputaţia. Însă misiunea lui Cristiano Ronaldo ar putea fi uşurată de apariţia unei înregistrări video care ar putea demonstra că fotbalistul şi Mayorga s-au întors în clubul de noapte din Vegas, imediat după ce au întreţinut relaţii sexuale. Acum, presa portugheză susţine că, dacă imaginile vor fi găsite, cazul se va încheia: "După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat", scriu portughezii.

Marele scandal a început odată cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel, care au obţinut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii. Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Cazul a fost redeschis de autorităţile din Las Vegas, Nevada, iar Cristiano a fost anunţat că va fi audiat în cel mai scurt timp. Până acum, lusitanul a refuzat să vorbească prea mult pe seama cazului, a transmis că totul e doar o încercare de a-i păta imaginea, dar apropiaţii săi susţin că nu va dura mult până când starul lui Juve va avea o poziţie oficială.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.