Cristiano Ronaldo ar putea avea probleme şi mai mari. Dezvăluirea care "aruncă în aer" procesul în care e acuzat de viol: "Zbor personal să o găsesc!"

5 oct 2018 9397 afişări Campionate Externe
Cristiano Ronaldo ar putea avea probleme şi mai mari. Dezvăluirea care "aruncă în aer" procesul în care e acuzat de viol: "Zbor personal să o găsesc!"

 Leslie Stovall, avocata care o apără pe Kathryn Mayorga, femeia de 34 de ani care îl acuză pe Crsitiano Ronaldo de viol, a făcut, vineri, o dezvăluire care i-ar putea aduce mari probleme superstarului de la Juventus Torino: Stovall susţine că CR7 a mai fost implicat într-o tentativă de viol.

Episodul la care face referire Stovall şi care ar putea avea o foarte mare importanţă în procesul redeschis de poliţia din Las Vegas s-ar fi petrecut în 2005. Atunci, în hotelul Sanderson din Londra, Cristiano, care juca la Manchester United, ar fi sechestrat alături de un bărbat de 30 de ani o altă tânără. Deşi Ronaldo ar fi ajuns ş ila poliţie şi cazul ar fi fost cunoscut de autorităţi, Stovall susţine acum că el a fost muşamalizat.

La 13 ani distanţă de la acel moment, avocata lui Mayorga crede că totul ar ajuta-o în actualul proces, motiv pentru care a plecat în căutarea tinerei: "O să zbor personal la Londra ca să o găsesc pe această femeie. Poate deţine informaţii care să ne ajute în cazul nostru", a spus Stovall, citată de englezii de la Mirror.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.