Ronaldo a vorbit în sfârşit despre scandalul de viol în care e implicat. Mesajul transmis luni seară

22 oct 2018 8626 afişări Campionate Externe
Ronaldo a vorbit în sfârşit despre scandalul de viol în care e implicat. Mesajul transmis luni seară

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre cazul de viol în care a fost implicat de Kathryn Mayorga, americanca (34 de ani).

În timp ce avocaţii celor două părţi pregătesc dovezi şi încearcă să găsească înregistrări care să le ajute clienţii, Cristiano Ronaldo îşi vede de viaţa de sportiv şi susţine că mesajele primite în ultimul timp de la avocaţii săi sunt îmbucurătoare. Luni seară, starul portughez a fost prezent la conferinţa de presă organizată de Juventus înaintea meciului cu Manchester United, de pe Old Trafford, şi nu a părut foarte afectat de scandalul în care a fost implicat odată cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel: "Ştiu că sunt un exemplu atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc mereu, sunt un om fericit, am o familie fantastică, sunt respectat, am tot ce îmi doresc. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, important este ca eu să îmi văd de fotbal şi de familia mea. În final, adevărul va ieşi la iveală", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

Marele scandal a început odată cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel, care au obţinut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii. Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Cazul a fost redeschis de autorităţile din Las Vegas, Nevada, iar Cristiano a fost anunţat că va fi audiat în cel mai scurt timp. Până acum, lusitanul a refuzat să vorbească prea mult pe seama cazului şi a transmis că totul e doar o încercare de a-i păta imaginea.

Ronaldo a negat orice acuzaţie, dar eforturile depuse de Leslie Stovall, avocata lui Mayorga, l-au determinat să angajeze unul dintre cei mai importanţi avocaţi din Statele Unite ale Americii şi să ia în serios procesul care-i poate distruge cariera şi reputaţia. Însă misiunea lui Cristiano Ronaldo ar putea fi uşurată de apariţia unei înregistrări video care ar putea demonstra că fotbalistul şi Mayorga s-au întors în clubul de noapte din Vegas, imediat după ce au întreţinut relaţii sexuale. Acum, presa portugheză susţine că, dacă imaginile vor fi găsite, cazul se va încheia: "După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat", scriu portughezii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.