Ultimul mesaj al fotbalistului decapitat! S-a lăudat cu relaţia avută cu soţia impresarului. "O mănânc pe mamă de ziua fiicei" | FOTO

5 nov 2018 16051 afişări Fotbal Extern
Ultimul mesaj al fotbalistului decapitat! S-a lăudat cu relaţia avută cu soţia impresarului. "O mănânc pe mamă de ziua fiicei" | FOTO
GALERIE (6 de imagini) VEZI GALERIA

Daniel Correa Freitas, mijlocaş al echipei Sao Paulo, care juca sub formă de împrumut la Sao Bento, a fost găsit mort într-un tufiş. Cadavrul a fost decoperit într-un oraş din sudul Braziliei, iar imaginea oferită a fost şocantă, corpul fiind decapitat şi cu organele genitale tăiate. Criminalul a fost chiar impresarul său, Edson Brittes, care şi-a recunoscut fapta. A susţinut că a vrut să-l pedepsească pe fotbalist fiindcă acesta a încercat să-i violeze soţia, dar ultimele mesaje şi fotografii postate de Freitas pe reţelele sociale arată că mijlocaşul şi consoarta agentului erau amanţi.

Ultimele mesaje ale mijlocaşului, făcute publice de presa braziliană, arată că acesta se conversa pe WhatsApp cu un prieten, căruia îi spunea că "O mănânc pe mamă de ziua fiicei". În plus, i-a trimis respectivului poze cu el şi soţia impresarului, cei doi fiind în pat.

Impresarul şi-a torturat şi decapitat jucătorul care a încercat să-i violeze soţia a povestit de ce a recurs la gestul şocant: "Când am deschis uşa l-am văzut peste soţia mea, care striga după ajutor. Am făcut ceea ce orice bărbat din Brazilia ar fi făcut pentru soţia sa. Ar fi putut fi fiica, sora, mama sau soţia ta. În acel moment în faţa mea erau el şi Cris, soţia mea alături de care sunt de 20 de ani, femeia căreia mi-am dedicat viaţa, care tot timpul m-a iubit şi m-a respectat. Ştiu că am făcut ce am făcut, dar vreau ca toată lumea să se gândească ce ar face pentru a menţine integritatea morală a familiei şi pentru a ajuta o femeie mică şi fragilă", a spus impresarul lui Daniel Correa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.