Aşa se fac transferurile în România! "A fost ameninţat, înjurat. I s-a spus: 'Dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug'". Cum a pierdut Stanciu un transfer în Europa şi 60.000 de euro

20 nov 2018 5937 afişări Fotbal Intern
Aşa se fac transferurile în România! "A fost ameninţat, înjurat. I s-a spus: 'Dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug'". Cum a pierdut Stanciu un transfer în Europa şi 60.000 de euro

Impresarul Florin Manea a povestit un episod necunoscut publicului, care îl are în prim plan pe Nicolae Stanciu (25 de ani). Pe vremea când mijlocaşul evolua la Vaslui, a avut oferte de la două echipe, FCSB şi Spartak Moscova. Manea a mers la fotbalist cu contractele, dar acesta a decis să mai aştepte. La scurt timp, Stanciu ar fi fost constrâns să accepte oferta din România, pierzând astfel un contract în Rusia şi 60.000 de euro.

Întâmplarea la care face referire Florin Manea datează din anul 2013, când mijlocaşul avea evoluţii entuziasmante la gruparea moldoveană, ajungând astfel în vizorul celor mai importante echipe din Europa şi din Liga 1. ”Porumboiu avea nevoie de bani, dar eu am vorbit şi cu domnul Becali. Am primit oferta de la Steaua şi am mers la Nicuşor: Uite, avem ofertă de la Steaua şi de la Spartak Moscova, dar trebuie să mai aşteptăm. E decizia ta, nu te pot influenţa. Mi-a spus să mai aşteptăm. Erau mai mulţi bani pentru toată lumea dacă mergea în Rusia.

Într-o seară, eu am plecat în Uruguay pentru a rezolva o problemă, iar o maşină s-a dus la Vaslui pentru a-l semna neapărat pe Stanciu. A fost ameninţat, înjurat. I s-a spus: ’Dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug!’. Impresara lui a consultat transferul. Stanciu a pierdut 60.000 de euro în acel moment”, a spus Florin Manea pentru Gsp.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.