"Cu orice echipă ai juca în campionat, eu voi ţine cu echipa adversă!". Dialog tensionat între Balint şi Becali, în direct la TV: "Vei avea mari râcâieli în inima ta şi te va zgândări viermele ăla..."

22 oct 2018 14617 afişări Fotbal Intern
"Cu orice echipă ai juca în campionat, eu voi ţine cu echipa adversă!". Dialog tensionat între Balint şi Becali, în direct la TV: "Vei avea mari râcâieli în inima ta şi te va zgândări viermele ăla..."

Gigi Becali a avut din nou o intervenţie în care a tăiat în carne vie, imediat după ce FCSB a pierdut pe terenului lui U Craiova, scor 2-1, prin golurile marcate de Koljic şi Fedele. După ce şi-a făcut praf jucătorii şi a recunoscut că Nicolae Dică ascultă în mod direct ordinele sale, Gigi Becali a avut ceva de împărţit şi cu Gabi Balint.

În prezent analist TV la DigiSport, Balint a rămas pe poziţii şi a susţinut că echipa din Liga 4 e adevărata Steaua Bucureşti. Mai mult, fostul fotbalist i-a băgat băţul prin gard lui Becali şi i-a susţinut în faţă că va ţine mereu cu adversara FCSB. Motivul ar fi modul în care Becali s-a comportat cu fostele legende ale Stelei.

Dialogul din studioul DigiSport a fost destul de aprins, iar Becali crede că există persoane care îi doresc răul în fotbal:

Gigi Becali: Pentru Gabi, CSA este Steaua, deci nu-l doare sufletul pentru FCSB!

Gabi Balint: Dar nu mă doare sufletul, culmea! Eu în seara asta am ţinut cu Craiova, recunosc. Crede-mă! Şi pentru că au avut durerea prin care au trecut astăzi, e adevărat. Dar, eu recunosc, nu am nicio problemă. Pe mine nu mă reprezintă FCSB sub nicio formă.

Gigi Becali: Gabi, hai să-ţi spun ceva, nu ţi-o spun nici cu răutate, nici cu duşmănie. Hai, spune adevărul! Mai mult ţineai cu Craiova, pentru că eşti împotriva mea! Dar eu nu pot să am răutate, tot te respect. Hai, spune adevărul, te rog frumos!

Gabi Balint: Nu, eu ţin cu Craiova pentru că am antrenat acolo, pentru că am promovat echipa, ţin cu Craiova pentru că s-a întâmplat o mare nenorocire acolo şi am vrut să fiu alături de ei şi încă o dată spun, crede-mă, şi eu sunt sincer, cu orice echipă ai juca în campionat, eu voi ţine cu echipa adversă! Pentru că şi voi v-aţi comportat foarte urât faţă de noi, foste legende. Şi simt că nu mă reprezintă această echipă.

Gigi Becali: Inventaţi ca să faceţi rele!

Gabi Balint: Nu facem rele.

Gigi Becali: Cum m-am comportat eu urât cu fostele legende? Cu ce v-am greşit?

Gabi Balint: E. ştii tu prea bine. Au fost destule. Iar răutăţi din partea mea nu au fost niciodată. Încerc să fiu obiectiv. Pot să ţin cu o echipă adversă, dar voi comenta obiectiv jocul.

Gigi Becali: Vei avea mari râcâieli în inima ta şi te va zgândări viermele ăla care este împotriva FCSB. Va fi tot timpul împotruiva ta, împotriva voinţei tale. Pentru că FCSB va avea mereu rezultate, mai ales în Europa.

Gabi Balint: Când jucaţi înb Europa sunt de partea FCSB, cred

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.