Dănuţ Lupu, finul lui Balaci, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile: "Va rămâne întotdeauna naşul meu! A fost o plăcere deosebită să-l cunosc pe acest om minunat" | FOTO

23 oct 2018 5428 afişări Fotbal Intern
Dănuţ Lupu, finul lui Balaci, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile: "Va rămâne întotdeauna naşul meu! A fost o plăcere deosebită să-l cunosc pe acest om minunat" | FOTO Dănuţ Lupu, în lacrimi (captură Digi Sport)
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Dănuţ Lupu, prezent la Craiova, la înmormântarea lui Ilie Balaci, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. "Minunea Blondă" a fost naşul fostului mijlocaş al lui Dinamo sau Rapid.

"A fost o plăcere deosebită să-l cunosc pe acest om minunat. Pentru el jocul de fotbal a fost doar o sărbătoare. A fost o plăcere să învăţ de la el...să jucăm fotbalul cu zâmbetul pe buze...Mă scuzaţi...", a spus Lupu la Digi Sport, moment în care a izbucnit în plâns.

Apoi, a continuat, vorbind printre lacrimi: "Naşul a fost primul om care a vrut să mă ia la FC Olt, când era antrenor, asta atunci când eu am terminat junioratul. După l-a luat nea Mircea (n.red. - Lucescu) la Dinamo şi după discuţii cu Lucescu am ajuns şi la Dinamo. Nu am crezut niciodată că o să am onoarea să-mi fie naş. El la 28 de ani juca într-un picior mai bine ca noi toţi.

Pe toţi copiii de la Dinamo, din '86 - '87, ne ţinea la antrenamente să dăm la lovituri libere, făceam pariuri, dar niciciodată nu am putut să-l batem. Naşul lovea mingea cum puţini fotbalişti o lovesc. Le mai nimeream şi eu, că am stat cu el mult la antrenamente...nu am avut o relaţie extraordinară de bună în ultimul timp, nu ne-am văzut atât de des, cum era naş şi fin, că el am fost mult timp plecat, dar pentru mine va rămâne întotdeauna naşul meu".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.