"Detectivul" Răducanu l-a găsit pe cel care l-a jefuit: "Ştiu cine e hoţul. Mi-a dat cu spray ca să mă adoarmă de tot". Marea dezamăgire: "Măcar de îmi lăsa agenda cu numerele de telefon ale gagicilor"

14 oct 2018 7098 afişări Fotbal Intern
"Detectivul" Răducanu l-a găsit pe cel care l-a jefuit: "Ştiu cine e hoţul. Mi-a dat cu spray ca să mă adoarmă de tot". Marea dezamăgire: "Măcar de îmi lăsa agenda cu numerele de telefon ale gagicilor"

Rică Răducanu (72 de ani) a fost jefuit în luna august a acestui an, când apartamentul pe care-l deţine în Mangalia i-a fost spart, iar acum susţine că hoţul este unul dintre vecinii săi, care ar fi avut grijă ca fostul portar al Rapidului să nu "miroasă" nimic în noaptea cu pricina.

Acum două luni, Răducanu a fost lăsat fără acte, telefoane, 8.000 de lei, carduri bancare şi o agendă în care avea sute de numere de telefon, iar misterul furtului l-a elucidat de unul singur. A ajuns la concluzia că autorul este unul dintre vecinii săi din Mangalia, dar Poliţia nu a luat nicio măsură pentru că nu are dovezi pentru cele susţinute de fostul sportiv.

Într-o discuţie cu click.ro, Răducanu a povestit cum a ajuns să fie prădat de hoţ, dar şi care este marea sa dezamăgire: "Am fost foarte supărat, dar mi-a trecut! Ştiu cine este hoţul, e un vecin din zonă, am vorbit cu Poliţia, dar ei mi-au zis că nu sunt dovezi clare care să ateste ce spun eu.

De obicei, mă trezesc noaptea din două în două ore ca să mă duc la baie, însă în acea noapte nu m-am mai trezit, cred că acel hoţ mi-a dat cu un spray care să mă adoarmă de tot. Am rămas fără acte, dar mi le-am refăcut, am buletin şi permis noi. După cele întâmplate, la ora şapte dimineaţa eram la uşa băncilor ca să îmi blochez cardurile. Măcar dacă îmi lăsa agenda cu numerele de telefon ale gagicilor!", a declarat fostul portar.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.