EXCLUSIV - Moment dificil pentru Tudorel Stoica: "Sunt blocat în zăpadă!"

25 ian 2014 18102 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV - Moment dificil pentru Tudorel Stoica: "Sunt blocat în zăpadă!"
  • Tudorel Stoica (59 de ani), prins la locul nepotrivit

     

  • Căpitanul Stelei generaţia 1986 e blocat în zăpadă

Fostul căpitan al Stelei din 1986, Tudorel Stoica, a fost surprins de viscol şi a rămas blocat în trafic pe DN 7, în apropiere de oraşul Găeşti. Acesta se întorcea de la Piteşti şi, din cauza căderii masive de zăpadă şi a viscolului, autrostrada A1 a fost închisă, iar traficul a fost redirecţionat pe DN 7, Piteşti –Bucureşti. Contactat de Prosport, Tudorel Stoica a declarat că este blocat în trafic şi de 45 de minute circulaţia a fost oprită. “Sunt blocat în zăpadă undeva pe lângă Găeşti. Autostrada este închisă şi am fost nevoiţi să mergem pe drumul vechi de la Piteşti la Bucureşti”, a povestit fostul căpitan al Stelei pentru Prosport.

Născut în Brăila, Tudorel Stoica a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. Septuplu campion al României cu gruparea la care a activat între 1975 şi 1989, Stoica a adunat 15 selecţii în prima reprezentativă a României şi a jucat un sezon (1989-1990) în Franţa, la Lens.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.