În sfârşit, o veste bună pentru Claudiu Răducanu. Decizia prin care un tribunal din Craiova i-a redat speranţele, după ce fosta soţie l-a falimentat

3 oct 2018 11602 afişări Fotbal Intern
În sfârşit, o veste bună pentru Claudiu Răducanu. Decizia prin care un tribunal din Craiova i-a redat speranţele, după ce fosta soţie l-a falimentat

Claudiu Răducanu (41 de ani), unul dintre personajele fotbalului românesc la începutul anilor 2000, a primit, în sfârşit, o veste bună. După ce soţia l-a lăsat fără banii strânşi în cariera de fotbalist şi autorităţile din Mexic l-au prins cu carduri clonate, fostul atacant pare că-şi revine din corzi, o instanţă din Craiova acordându-i o vilă care ajunsese în posesia fostei consoarte.

De-a lungul ultimilor ani, Răducanu a trăit un adevărat calvar. Tot ce a strâns din salarii, prime şi bonusuri în cariera de fotbalist s-a dus pe apa sâmbetei din cauza soţiei care l-a lăsat lefter, după divorţ, dar situaţia pare că se îmbunătăţeşte. Luni, o instanţă din Craiova i-a dat dreptul de a reintra în proprietatea unei vile din oraş, ajunsă tot la soţia sa, iar acesta poate fi momentul care-i poate debloca viaţa celui poreclit, cândva, "Blocnotes".

Claudiu Răducanu şi soţia sa, Alice (foto), au împreună un băiat, dar de numele fostei consoarte se leagă calvarul sportivului. Timp de zece ani, i-a donat banii câştigaţi, apoi a susţinut că Alice şi mama sa l-au păcălit în tot acest timp.

Fost jucător la Steaua, Craiova, Espanyol (Spania), Arminia Bielefeld (Germania) sau Nea Salamis (Cipru), Claudiu Răducanu a strâns foarte mulţi bani în cariera de fotbalist, dar şi-a pus toată încrederea în cea despre care credea că-i va sta alături toată viaţa. S-au căsătorit, i-a dat pe mână aproape întreaga avere, iar divorţul l-a dus în pragul disperării: toţi banii, toate bunurile i-au rămas soţiei, iar Răducanu a fost nevoit să înceapă o nouă viaţă. Aşa a ajuns şi la un pas de închisoare.

Prins cu carduri clonate în Mexic

Cel care cândva încânta publicul din Ghencea şi marca gol după gol s-a aflat, în 2014, în mijlocul unui scandal incredibil. Alături de un alt român, a fost reţinut de autorităţile din Mexic, iar asupra lor au fost găsite nu mai puţin de 60 de carduri clonate. Au scăpat după ce au plătit o cauţiune în valoare de 300 de dolari şi, după ce iniţial refuzase asistenţa consulară, preferând un avocat, Răducanu a fost salvat de Ambasada României din Mexic, care s-a implicat pentru a rezolva cazul şi a-l putea trimite înapoi în ţară.

La un moment dat, Răducanu a izbucnit în plâns în cadrul unei emisiuni televizate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.