Asta să fie realitatea? Balint a desfiinţat trei fotbalişti de pe urma cărora Becali vrea să încaseze zeci de milioane de euro

5 nov 2018 5297 afişări Liga 1
Asta să fie realitatea? Balint a desfiinţat trei fotbalişti de pe urma cărora Becali vrea să încaseze zeci de milioane de euro

Analistul sportiv Gabi Balint a făcut praf trei jucători ai FCSB, după încă o prestaţie îndoielnică a vicecampioanei României, în partida cu Astra. Deşi jucătorii lui Nicolae Dică au învins, Balint nu i-a iertat pe Florinel Coman, Dennis Man şi Olimpiu Moruţan. 

Astra a pierdut pe Arena Naţională după un penalty transformat de Harlem Gnohere şi făcut "cadou" de Mrzljak. Totuşi, giurgiuvenii ar fi putut deschide scorul în prima repriză, când Llullaku a ratat o lovitură de pedeapsă. 

Balint nu a fost impresionat de prestaţia echipei antrenate de Dică şi a taxat trei jucători de pe urma cărora Becali visează la zeci de milioane de euro: "FCSB nu joacă nimic de câteva meciuri. Când te uiţi la Viitorul vezi trasee, vezi plecări, învăluiri. La FCSB vezi ceva întâmplător. Multă întâmplare. Coman e şters total. Man nu creează niciun pericol. Moruţan poate face ceva, dar nu e constant", a spus Balint, la TV Digi Sport.

În urmă cu două săptămâni, Balint şi Becali au fost protagoniştii unui dialog aprins: 

Gigi Becali: Pentru Gabi, CSA este Steaua, deci nu-l doare sufletul pentru FCSB!

Gabi Balint: Dar nu mă doare sufletul, culmea! Eu în seara asta am ţinut cu Craiova, recunosc. Crede-mă! Şi pentru că au avut durerea prin care au trecut astăzi, e adevărat. Dar, eu recunosc, nu am nicio problemă. Pe mine nu mă reprezintă FCSB sub nicio formă.

Gigi Becali: Gabi, hai să-ţi spun ceva, nu ţi-o spun nici cu răutate, nici cu duşmănie. Hai, spune adevărul! Mai mult ţineai cu Craiova, pentru că eşti împotriva mea! Dar eu nu pot să am răutate, tot te respect. Hai, spune adevărul, te rog frumos!

Gabi Balint: Nu, eu ţin cu Craiova pentru că am antrenat acolo, pentru că am promovat echipa, ţin cu Craiova pentru că s-a întâmplat o mare nenorocire acolo şi am vrut să fiu alături de ei şi încă o dată spun, crede-mă, şi eu sunt sincer, cu orice echipă ai juca în campionat, eu voi ţine cu echipa adversă! Pentru că şi voi v-aţi comportat foarte urât faţă de noi, foste legende. Şi simt că nu mă reprezintă această echipă.

Gigi Becali: Inventaţi ca să faceţi rele!

Gabi Balint: Nu facem rele.

Gigi Becali: Cum m-am comportat eu urât cu fostele legende? Cu ce v-am greşit?

Gabi Balint: E. ştii tu prea bine. Au fost destule. Iar răutăţi din partea mea nu au fost niciodată. Încerc să fiu obiectiv. Pot să ţin cu o echipă adversă, dar voi comenta obiectiv jocul.

Gigi Becali: Vei avea mari râcâieli în inima ta şi te va zgândări viermele ăla care este împotriva FCSB. Va fi tot timpul împotruiva ta, împotriva voinţei tale. Pentru că FCSB va avea mereu rezultate, mai ales în Europa.

Gabi Balint: Când jucaţi în Europa sunt de partea FCSB, cred

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.