Au scăpat în ultima clipă! Cei doi jucători care rămân până în iarnă şi mesajul prin care conducerea vrea să trezească un nume important: "Te bănuiesc inteligent. Ţi se termină contractul şi ce faci?"

3 nov 2018 4557 afişări Liga 1
Au scăpat în ultima clipă! Cei doi jucători care rămân până în iarnă şi mesajul prin care conducerea vrea să trezească un nume important: "Te bănuiesc inteligent. Ţi se termină contractul şi ce faci?"

Gicu Grozav, Kino Delorge şi Teddy Mezague sunt, pentru moment, singurii jucători care pleacă de la Dinamo. Vineri seară, preşedintele Alexandru David a anunţat că Tomislav Gomelt şi Giorgios Katsikas vor rămâne în Ştefan cel Mare şi i-a transmis un mesaj clar lui Sergiu Hanca.

Curăţenia începută cu plecarea lui Danijel Subotic se termină odată cu concedierile de după ruşinea cu Miercurea Ciuc, din Cupa României. Cel puţin până în iarnă, Mircea Rednic se va baza pe toţi jucătorii pe care-i mai are în lot, urmând ca aceştia să treacă printr-un adevărat proces de evaluare. Iar norocoşii se numesc Gomelt şi Katsikas, care au scăpat ca prin urechile acului de rezilierea contractului şi vor mai avea şansa de a-i demonstra "Puriului" că merită să îmbrace tricoul lui Dinamo: "Nu mai urmează nimeni, deocamdată. Ei sunt în evaluare. Iar dacă ei nu o iau constructiv... Nu vrea nimeni să scape de ei, dimpotrivă! Eu mi-aş dori din tot sufletul să demonstreze că au valoare. Băi, oameni buni, pentru voi, în primul rând! Că eu am ieşit şi am spus tot timpul că mă umplu de ridicol, susţinând astfel de aberaţii. Poate mi se trece cu vederea că spune lumea că nu mă pricep la fotbal. Dar vouă, care aţi avea ceva de demonstrat, cum vi se pare situaţia asta? Demonstraţi! Nu vrea nimeni să dea afară pe nimeni, dar sunt momente în care nu mai ai ce să faci", a declarat Alexandru David, la Digi Sport.

Vor să-l trezească pe Hanca

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo în ultimii ani, Sergiu Hanca e departe de evoluţiile care-l aduceau aproape de un transfer în străinătate, iar cauza găsită de David e apropierea finalului contractului cu gruparea din Ştefan cel Mare. Conştient de rolul important pe care-l poate juca Sergiu, Alexandru David a avut un mesaj "tare" pentru pătrar: "Hanca este şi el în ultimele luni de contract cu noi şi sunt surprins, pentru că este un băiat pe care îl bănuiesc inteligent şi ar trebui să se gândească pragmatic: 'Domne', şi dacă nu-mi propun oamenii ăştia o prelungire a contractului, eu trebuie să trag cu atât mai tare, pentru ca atunci când termin contractul să se bată lumea pe mine'. Că, altfel, ţi se termină contractul şi ce faci?", a mai spus oficialul dinamovist.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.