"Căluş" pentru Mihai Stoica. Cuvintele pentru care Becali l-a redus la tăcere: "Da, Gigi, am greşit. Iartă-mă!"

4 nov 2018 8726 afişări Liga 1
"Căluş" pentru Mihai Stoica. Cuvintele pentru care Becali l-a redus la tăcere: "Da, Gigi, am greşit. Iartă-mă!"

Gigi Becali (60 de ani) e deranjat, la fel ca Mihai Stoica (53 de ani), de starea deplorabilă a gazonului de pe Arena Naţională, dar detaliul nu l-a împiedicat să-l reducă la tăcere pe directorul sortiv al FCSB-ului.

MM şi-a permis să o critice public pe Gabriela Firea, fina lui Becali, pentru decizia de a organiza Cupa Centenarului, o competiţie pentru copii, pe terenul şi aşa fragil de pe cel mai mare stadion al ţării, dar nu mai are voie să vorbească urât despre Primarul Capitalei: "Mă deranjează starea gazonului, dar i-am spus lui MM că n-are voie să vorbească. Acolo e fina mea (n.r. Gabriela Firea). Orice declaraţie e împotriva mea. E al lor stadionul şi îşi fac şi ei un avantaj. Şi eu aş fi profitat dacă era stadionul meu.

O să vorbesc cu fina şi o să-i spun că stadionul ăsta n-a fost făcut pentru concerte. Bucureştenii au dat bani pentru acest stadion pentru fotbal, nu pentru concerte. O s-o rezolv eu cu fina. MM mi-a spus «Da, Gigi, am greşit. Iartă-mă!»", a spus Becali, înaintea meciului cu Astra.

Sâmbătă, Stoica a făcut vâlvă cu o declaraţie la adresa Gabrielei Firea: Arena Naţională a fost măcelărită de o competiţie gen Daciada. Aproape 30 de ani au trecut de la Revoluţie şi asistăm la o mare bătaie de joc. Înţeleg populismul unora, dar nu înţeleg de ce, pe un stadion unde noi plătim sume exorbitante, noi nu putem să jucăm în cele mai bune condiţii pentru că cineva vrea să-şi facă reclamă.

Este inadmisibil aşa ceva! În vară vor fi mari concerte, noi dacă jucăm în competiţii europene trebuie să ne rugăm de cei de la Giurgiu să ne găzduiască. Nu se poate aşa ceva, ce se întâmplă la noi nu se întâmplă, probabil, nicăieri! Atât timp cât se fac stadioane: Arena Naţională - sute de milioane; Craiova - zeci de milioane; Cluj Arena - zeci de milioane. Şi suprafeţele de joc sunt execrabile, ce se întâmplă cu ţara asta? E normal... Hai să facem acţiuni, să fim votaţi. O ruşine!", a spus oficialul vicecampioanei României.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.