"Dă-mi 150.000 de euro!". Ilie Dumitrescu le-a pus gând rău patronilor din Liga 1. Cum vrea să le ia banii

16 oct 2018 12438 afişări Liga 1
"Dă-mi 150.000 de euro!". Ilie Dumitrescu le-a pus gând rău patronilor din Liga 1. Cum vrea să le ia banii

Demiterea lui Claudiu Niculescu după mai puţin de o lună l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să aibă o poziţie fermă asupra modului în care antrenorii trebuie să-şi discute contractul. Fostul internaţional consideră că de acum înainte este necesar ca toţi tehnicienii din Liga 1 Betano să stipuleze în înţelegere şi o clauză prin care să fie despăgubiţi de patroni dacă sunt daţi afară dintr-un alt motiv decât cel sportiv.

”Cred că exemplul ăsta, cu Claudiu, ar trebui să dea un semnal pe viitor, să producă o schimbare de care să ţină cont toţi antrenorii. Pune, dom’ne, şi o clauză acolo. Nu de bun simţ, pune o clauză! Să se gândească patronii, înainte de două, trei, patru sau cinci ori, să nu doarmă noaptea, dacă vor să te demită”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Analistul sportiv este de părere că o clauză de cel puţin 100.000 de euro i-ar face pe patroni să se gândească de două ori înainte să demită. L-a dat ca exemplu pe Edi Iordănescu, cel care a primit 300.000 de euro de la CFR.

Dă-mi 100.000 de euro! Dă-mi 150.000 de euro! Cum a fost la Iordănescu, 300.000 de euro, nu? Pune o clauză acolo, ca să nu te mai dea afară aşa cum vor ei”, a mai spus Dumitrescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.