Dănuţ Lupu pune la zid întreaga echipă: "E o situaţie penibilă. Rednic se ascunde mereu după fusta altuia" + soluţia prin care Dinamo se poate redresa

2 nov 2018 5770 afişări Liga 1
Dănuţ Lupu pune la zid întreaga echipă: "E o situaţie penibilă. Rednic se ascunde mereu după fusta altuia" + soluţia prin care Dinamo se poate redresa

Dănuţ Lupu a spus că Dinamo nu mai are şanse să ajungă în playoff, iar conducerea ar trebui să mizeze pe jucători tineri în perioada următoare, pentru a se forma o echipă competitivă care să conteze în stagiunea următoare.

"Nu cred că e de râs. E o situaţie penibilă, dar nu cred că sunt de vină jucătorii. Sunt de vină cei care i-au adus. Lăsaţi-mă să cred că nu Bratu a decis cine să vină. Eu dacă eram în locul domnului Negoiţă, dar staţi că în acte nu mai e patronul... dacă eram în locul domnului David, încercam să joc cu copiii ăia care sunt crescuţi de Dinamo. Mircea încearcă să aducă nişte jucători, liberi de contract, care au nevoie de o lună-două ca să se acomodeze. Într-o lună-două se termină campionatul! Mă tem că dacă Mircea nu va reuşi, în vară va pleca.

În locul lui David aş face o conferinţă de presă şi aş spune că joc doar cu copiii ăia, anul ăsta mă salvez şi după încerc să formez o echipă. Credeţi că mai rău de atât se poate? De ce să mai aduci străini? E foarte greu să mai ajungi în playoff. Ar însemna ca toate echipele să piardă patru meciuri la rând şi tu să câştigi. Rednic e un antrenor extraordinar de bun, dar se ascunde mereu după fusta altuia. Când a venit la Dinamo a zis că erau jucători buni. Acum nu mai sunt buni?", a spus Dănuţ Lupu, pentru Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.