Dinamo a ratat noua senzaţie de la naţională! Fotbalistul nu a vrut să audă după ce a aflat de cealaltă variantă: "Acolo se face performanţă şi toată lumea lucrează cum trebuie"

16 oct 2018 6341 afişări Liga 1
Dinamo a ratat noua senzaţie de la naţională! Fotbalistul nu a vrut să audă după ce a aflat de cealaltă variantă: "Acolo se face performanţă şi toată lumea lucrează cum trebuie" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Naţionala a câştigat un fotbalist după ce Denis Drăguş (19 ani) a demonstrat că se poate ridica la aşteptările lui Cosmin Contra, care l-a şi titularizat în ambele meciuri pe care România le-a disputat împotriva Serbiei, scor 2-2 şi 0-0. Un aspect mai puţin ştiut e că Drăguş a fost foarte aproape de Dinamo, dar a preferat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. 

Cu 6 goluri în 15 meciuri, Drăguş a dat dovadă că se poate bate de la egal la egal cu atacanţii experimentaţi ai Ligii 1 Betano şi, mai mult, a fost răsplătit cu convocarea la naţională. Iar atacantul a recunoscut că în trecut a avut de ales între grupele lui Dinamo şi cele ale academiei de la Ovidiu. 

Ai avut de ales între Dinamo şi Academia Hagi. De ce ai ales Academia?

De când am aflat de aceste oferte, m-am gândit că Viitorul... Ştiam că acolo se face performanţă şi toată lumea lucrează cum trebuie.

Când ai aflat de prima convocare la naţională şi cum ai reacţionat?

Primul lucru a fost să-mi anunţ părinţii. Vă daţi seama că am fost emoţionat şi mă gândeam numai cum o să fie aici. Nicu Stanciu a fost cel care a vorbit cel mai mult cu mine. Mi-a spus să am încredere şi să fac ce ştiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.