EXCLUSIV | Conducerea CFR-ului i-a oferit lui Iuliu Mureşan un alt post în club. Răspunsul doctorului nu a întârziat

8 oct 2018 26603 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Conducerea CFR-ului i-a oferit lui Iuliu Mureşan un alt post în club. Răspunsul doctorului nu a întârziat ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

În ultimele săptămâni, acţionarii CFR-ului au încercat să caute soluţii pentru o despărţire amiabilă de Iuliu Mureşan. Se pare că una dintre propunerile celor din Consiliul de Administraţie a fost ca actualul conducător să ocupe funcţia de preşedinte de onoare.

Astfel, Iuliu Mureşan ar fi rămas la club şi după instalarea noului preşedinte executiv, Marian Copilu. Autoritatea conducătorului cu care CFR a luat 4 titluri ar fi fost serios afectată. Practic, Mureşan nu ar mai fi avut drept de semnătură şi nici nu ar mai fi luat ultima decizie în vreo situaţie importantă pentru club.

Rolul său ar fi fost strict consultativ şi de imagine, Iuliu Mureşan urmând în continuare să gestioneze relaţia cu presa şi fanii. Actualul preşedinte a refuzat însă dorinţa conducerii, astfel că urmează să părăsească clubul, atunci când Marian Copilu şi Daniel Stanciu vor fi instalaţi în noile funcţii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.