EXCLUSIV | Dinamo a ignorat soluţia care ar fi pus capăt coşmarului! Un apropiat al clubului furnizează informaţii: "Cum să i se propună contract pe patru luni de zile? Eu nu am mai auzit aşa ceva"

6 nov 2018 7771 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Dinamo a ignorat soluţia care ar fi pus capăt coşmarului! Un apropiat al clubului furnizează informaţii: "Cum să i se propună contract pe patru luni de zile? Eu nu am mai auzit aşa ceva"

Dinamo a avut în mână soluţia pentru a pune capăt crizei care datează din 2007 până în prezent, dar nu i-a oferit lui Florin Prunea ce şi-ar fi dorit. Cel puţin asta susţine Cristi Munteanu, care e convins că Prunea ar fi putut reseta echipa datorită calităţilor sale de conducător. 

În ultima sa intervenţie la ProSport LIVE, Cristi Munteanu a adus în discuţie greşeala pe care Dinamo a făcut-o cu Prunea, cel care ar fi putut ajuta clubul din funcţia de director general al clubului. Iar fostul portar al lui Dinamo a evidenţiat greşeala pe care a făcut-o conducerea lui Dinamo, atunci când i-au propus un contract pe doar câteva luni: "O altă greşeală a fost cu Prunea. Cum să i se propună contract pe patru luni de zile? Eu nu am mai auzit aşa ceva. El avea reţeta să scoată echipa de acolo. E o stare de tensiune maximă. Cea mai mare greşeală a fost că nu au adus un conducător, un preşedinte. Prunea era omul, era tamponul între Negoiţă şi echipă", a declarat Cătălin Munteanu, la ProSport LIVE.

De altfel, Prunea a oferit o declaraţie cu privire la negocierile sale cu Dinamo: "Am avut o negociere, ne-am pus la punct cu unele detalii, cu altele nu şi atunci fiecare merge pe drumul lui. Au fost negocieri normale, pe două paliere: fişa postului şi partea financiară, unde ne-am înţeles în cateva minute. Problema a fost la fişa postului... dacă ştii clar ce ai de făcut, apoi nu sunt discuţii. Dacă cei de acolo sunt de acord să-mi treacă în fişa postului ceea vreau eu să fac, bine, dacă nu... viaţa merge mai departe", a spus Prunea la Digi Sport, imediat după ce au picat negocierile. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.