EXCLUSIV | Edi Iordănescu la CFR Cluj? Reacţia cât se poate de clară, după ultimele evenimente

2 oct 2018 5419 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Edi Iordănescu la CFR Cluj? Reacţia cât se poate de clară, după ultimele evenimente

Edi Iordănescu a lămurit în ce situaţie s-ar întoarce în fotbal. În direct la ProSport Live, Iordănescu Jr. a declarat că nu se pune problema să preia vreo echipă până în iarnă. Totuşi, dacă primeşte o ofertă importantă din afară, fostul antrenor al CFR-ului pare dispus să revină mai repede.

Edi Iordănescu a rămas fără angajament după despărţirea de CFR Cluj. Din declaraţiile sale, pare că a fot ofertat de formaţii din ţară şi din afară, dar proiectele nu l-au convins să-şi pună semnătura pe contract. De altfel, Edi a mărturisit că în fotbalul românesc se va întoarce în iarnă, dacă vor exista ofere.

Până în iarnă nu se pune problma să antrenez în România. Au fost discuţii şi cu alte cluburi, dar nu am acceptat. Voi alege atundi, dar singura ofertă pe care aş lua-o în calcul e una din afară. Au fost discuţii şi cu echipe externe, dar nimic concret”, a declarat Edi Iordănescu la ProSport Live.

În privinţa unei eventuale oferte din partea CFR-ului, Iordănescu spune că îi este greu să accepte, ţinândă cont de contextul în care a fost înlăturat de la echipă.

E greu să mă întorc la CFR. După experienţa de acolo, mi-aş dori să merg la o echipă care să aibă încredere în mine. Am fost dezamăgit puţin că lucrurile au început să meargă după ce am plecat eu”, a încheiat acesta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.