EXCLUSIV | Gigi, ia notiţe! El este omul care a transformat Mediaşul într-o echipă de play-off. Face transferurile de pe axa Portugalia-România. ”Se ocupă de fotbaliştii din acea zonă”

6 oct 2018 6126 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Gigi, ia notiţe! El este omul care a transformat Mediaşul într-o echipă de play-off. Face transferurile de pe axa Portugalia-România. ”Se ocupă de fotbaliştii din acea zonă”

Gaz Metan a adus în România mai mulţi fotbalişti din Portugalia, care au intrat rapid în vizorul echipelor mari din Liga 1 Betano. Cristi Pustai, directorul tehnic ale medieşenilor, recunoaşte că toate transferurile au fost realizate de un singur om, Octavian Moraru.

Medieşenii s-au orientat în ultima vreme către piaţa portugheză, de unde au adus fotbalişti care au transformat o echipă de play-out, într-o echipă care se bată la play-off. Octavian Morarau, managerul sportiv al lui Gaz Metan din ianuarie, este cel care s-a ocupat de aducerea fotbaliştilor lusitani.

Avem o piaţă de jucători foarte mare şi bună de jucători în Portugalia. În acest an am avut de câştigat de pe urma lor, am evitat retrogradarea şi com continua să ne interesăm şi de alţi fotbalişti.

Octavian Moraru se ocupă din decembrie de transferurile din acea zonă. Au venit fotbalişti de calitate şi vor veni şi în iarnă”, a declarat Cristi Pustai pentru ProSport.

De când a venit la echipă, Moraru a adus 9 fotbalişti din Portugalia, printre care Joao Aurelio, Ely Fernandes, David Caiado sau Carlos Fortes.

În acest moment, Mediaş se află pe locul 5 în Liga 1, cu 17 puncte, la 4 de liderul FCSB.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.