EXCLUSIV | Ionel Ganea: "El e Ganezu' 3. Şi sper că va rupe plasele. Mă simt ca după meciul cu Anglia". Marea bucurie a fostului internaţional şi ce spune despre Dinamo. "Şi cu aspiratorul, şi cu mătura"

4 nov 2018 5771 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Ionel Ganea: "El e Ganezu' 3. Şi sper că va rupe plasele. Mă simt ca după meciul cu Anglia". Marea bucurie a fostului internaţional şi ce spune despre Dinamo. "Şi cu aspiratorul, şi cu mătura"
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Ionel Ganea (45 de ani, 45 de selecţii şi 19 goluri în naţională) spune pentru ProSport că trăieşte unele dintre cele mai frumoase zile din viaţa sa. Motivul? Ieri, fostul campion cu Rapid şi Dinamo a devenit bunic.

Fiica antrenorului din Făgăraş, Ioana Daniela, a adus pe lume un băieţel, David Ioan, căruia îi anticipează un viitor frumos. "Mă şi gândeam acum câţiva ani, la o şuetă cu prietenii, cum mă voi simţi când voi deveni bunic!? Iată că am ajuns să trăiesc devreme acest sentiment. Şi mă bucur că voi fi un bunic tânăr atunci când nepotul meu sper că îmi va călca pe urme. Îi zic de acum: Ganezu' 3! Seamănă cu mine! Şi sper că va rupe plasele. Când mi-a trimis fata mea primele poze am simţit că ating cerul cu creştetul capului. Fericire mare! Ca atunci când am marcat cu Anglia. Sper să fie sănătos şi, vreodată, să apuc să-i văd împreună, în activitate, şi pe fiul meu (n.r. - George Ganea), dar şi pe nepotul meu", spune fostul atacant de la VfB Stuttgart.

Ganea, prezent cu naţionala la Europeanul din 2000, urmăreşte cu interes, din Făgăraş, tot ce se întâmplă în Liga 1 Betano. Campion cu Dinamo, fostul vârf din Bundesliga crede că Dinamo îi dă credit lui Mircea Rednic, deşi trupa din Ştefan cel Mare se află pe loc retrgradabil. "Îi va fi foarte greu să ducă echipa în playoff, dar nu imposibil. Trebuie să dea şi cu aspiratorul, şi cu mătura, după ce haos a făcut conducerea lui Dinamo. Am văzut şi jucătorii, i-am văzut şi cum au jucat... E greu de găsit o caracterizare. Depinde mult şi cât de inspirat va fi Rednic cu traansferurile", a spus Ganea, pentru ProSport. Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1 Betano. Dinamo joacă luni, în deplasare, cu Voluntari, de la 21:00, în runda a 14-a.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.