EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo a tăiat în carne vie: "Ăia care-i suflă în ureche lui Negoiţă o fac fals! Nu sunt buni nici de suflori, îi dădeau afară şi de la teatru"

13 oct 2018 8157 afişări Liga 1
EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo a tăiat în carne vie: "Ăia care-i suflă în ureche lui Negoiţă o fac fals! Nu sunt buni nici de suflori, îi dădeau afară şi de la teatru"

Unul dintre jucătorii legendari ai lui Dinamo, Costel Orac, îi consideră vinovaţi pentru situaţia actuală a clubului pe cei din conducere. Fostul mijlocaş şi secund al lui Bonetti pe banca roş-albilor crede că acţionarul Ionuţ Negoiţă e influenţat negativ de cei din jur şi de aceea antrenorii sunt rulaţi pe bandă rulantă. Aseară târziu Claudiu Niculescu a fost demis şi în locul său va fi instalat Mircea Rednic, cel care va fi pentru a patra oară antrenorul "câinilor".

"E fără comentarii ce se întâmplă acolo. Doar un club neserios poate proceda aşa. Îmi pare rău să spun asta, că e vorba de Dinamo, echipa la care ţin. Au fost cazuri când a fost dat afară antrenorul după o singură etapă (n.red. - Claudiu Niculescu a fost demis după trei meciuri), nu mă surprinde ce se întâmplă acum cu Niculescu. Asta este! Dovedeşte ce conducători pricepuţi avem la ora actuală în fotbal", a spus Costel Orac pentru ProSport.

Ex-mijlocaşul din perioada de glorie a lui Dinamo a continuat: "Rednic nu cred că mai trebuie recomandat, o fac rezultatele. Are valoare. Este acelaşi lot, dar contează foarte mult antrenorul. Bratu sau Niculescu nu aveau experienţa lui Mircea.

Problema e la club! A plecat Dănciulescu, au plecat toţi...ceva nu e în regulă la nivelul conducerii. Până nu înţeleg că au nevoie de oameni profesionişti care să ia decizii, nu doar să fie prezenţi acolo nu cred că vor rezolva ceva...trebuie oameni care să se ocupe strict de fotbal, nu unii care sunt acum pe lângă Negoiţă şi îi suflă ureche, dar o fac fals, din păcate. Nici de suflori nu sunt buni, şi de la teatru îi dădeau afară".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.