Florin Bratu deplânge soarta lui Claudiu Niculescu, umilit de şefii lui Dinamo: "Vă daţi seama ce e în sufletul lui? Nici în cele mai urâte vise nu se gândea la aşa ceva" | "Înţepături" către jucători: "Au alibiul perfect"

13 oct 2018 5483 afişări Liga 1
Florin Bratu deplânge soarta lui Claudiu Niculescu, umilit de şefii lui Dinamo: "Vă daţi seama ce e în sufletul lui? Nici în cele mai urâte vise nu se gândea la aşa ceva" | "Înţepături" către jucători: "Au alibiul perfect"

Florin Bratu, demis de pe banca lui Dinamo pentru a fi instalat Claudiu Niculescu, regretă ceea ce se întâmplă cu actualul tehnician, schimbat acum cu Mircea Rednic. Clau - gol a fost dat afară după doar trei meciuri, două în Liga 1 Betano şi unul în Cupă.

"Îmi e foarte greu...aş dori să văd mai multă stabilitate, să se acorde mai mult credit antrenorilor, la Dinamo, dar şi-n general. La Dinamo probemele sunt mult mai adânci, nu doar antrenorii...ei vin şi pleacă pe bandă rulantă şi e un punct periculos pentru că li se acordă un alibi perfect jucătorilor atunci când nu au rezultate", a spus Bratu la Digi Sport.

Bratu a comentat şi îndepărtarea lui Niculescu, care în următoarele ore îşi va rezilia contractul şi va fi înlocuit cu Mircea Rednic. "Ţin la Claudiu, am şi jucat împreună. Ştiu cât şi a dorit să vină aici. Vă daţi seama ce e în sufletul lui? Nu se aştepta nici în visele lui cele mai urâte să se întâmple aşa ceva. Caut motive de ce s-a întâmplat asta şi nu le găsesc.

Claudiu avea experienţă, a câştigat două trofee importante cu Voluntari...Nu ştiu ce mai e la echipă că am rupt legătura de trei săptămâni. Dacă vezi că nu mai eşti dorit la locul de muncă şi te duci cu mare drag şi cu pasiune, dar nu mai eşti dorit, ce faci?

Eu nu am fost umilit, când am avut ceva de spus, am spus cu argumente. Iată că lucrurile trenează în continuare, iată că nu e uşor şi nu am spus vorbe în vânt. L-am avut pe Rednic antrenor la Rapid, la Dinamo, el poate redresa situaţia, însă vom vedea dacă se va descurca".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.