Gabi Balint nu iartă: "L-aş amenda pe Ianis!". Motivul pentru care Gică Hagi ar trebui să-şi sancţioneze fiul

6 oct 2018 7719 afişări Liga 1
Gabi Balint nu iartă: "L-aş amenda pe Ianis!". Motivul pentru care Gică Hagi ar trebui să-şi sancţioneze fiul

Ianis Hagi a fost autorul dublei care a decis partida Viitorului de la Iaşi, scor 2-1, dar Gabi Balint susţine că fiul lui Gică Hagi ar trebui amendat, pentru că a pus în pericol victoria foştilor campioni ai României.

Lista marcatorilor putea fi diferită dacă Denis Drăguş nu rata un penalty care s-a repetat şi a fost transformat de Hagi junior. Decarul Viitorului a stabilit scorul final, de 2-1, dar Ianis are de învăţat un aspect important adus în discuţie de Gabi Balint.

Fostul internaţional român susţine că Gică Hagi ar trebui să-l amendeze pe fiul său, pentru că nu a respectat ordinea executanţilor loviturilor de pedeapsă. La Viitorul, Ianis Hagi este primul pe listă; "Dacă eu eram antrenor, l-aş fi amendat pe Ianis. E băiat bun fiind, sufletist, a vrut să-i dea o mână de ajutor. Eu, dacă eram antrenor, îi tăiam din salariu. Pentru că dacă Gică, bănuiesc, i-a spus să bată ... Dacă eram antrenor îi tăiam din salariu, un procent, 5 la sută. Dacă Gică a spus la şedinţă, dacă avem penalty bate Ianis, dacă nu e Ianis pe teren bate cutare, al doilea ... Dacă el nu ascultă, e lipsă de disciplină şi îl amendam", a declarat Gabi Balint pentru DigiSport.

Ştiam că marcasem deja, că el nu dăduse gol. M-a rugat să bată penalty şi nu am avut nicio problemă, nu există asemenea răutăţi în echipă. Suntem un grup unit", a declarat Ianis Hagi la finalul partidei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.