Gigi Becali, gata de un pariu nebun: "Nu mai beau de 25 de ani, dar mă îmbăt în Piaţa Universităţii dacă se întâmplă asta"

25 oct 2018 13270 afişări Liga 1
Gigi Becali, gata de un pariu nebun: "Nu mai beau de 25 de ani, dar mă îmbăt în Piaţa Universităţii dacă se întâmplă asta"

Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, vicecampioana Ligii 1 Betano, a anunţat că se va îmbăta în Piaţa Universităţii dacă rivalii de la Dinamo se califică în play-off, cei din Ştefan cel Mare fiind în prezent pe locul 12, unul de baraj, având 12 puncte.

"Pe cine o să poată să scoată, că sunt şapte înaintea lor. Pe cine o să poată să elimine, că trebuie să elimine două? Întreb şi eu aşa... Că m-au întrebat şi pe mine Luţu 2 şi Luţu 1. Că Luţu 2 (n.red. - Mihai Stoica) îmi spunea: 'Bă, Gigi, e posibil, că e bun antrenor, e experimentat'. Eşti nebun! E imposbil de făcut. Eu, dacă el reuşeşte asta, care eu nu am mai băut de 25 de ani, eu mă îmbăt. În Piaţa Universităţii. Da, de bucurie.

Eu nu zic că Rednic nu e bun antrenor, e valoros antrenor, ştiu şi eu. Dar cum să poţi să faci? Ca să spui tâmpenia pe care a spus-o: 'Domne, o să fim acolo, în play-off'. Cum să spui aşa ceva? La primul pas, egal, la revedere. A făcut egalul şi la revedere", a declarat Gigi Becali, la ProX.

În momentul instalării sale la Dinamo,  acum zece zile, Rednic a susţinut: "Mulţumesc că v-aţi gândit la mine, imediat am acceptat. Prefer să fiu un om fără demnitate sau fără onoare, cum s-a zis, şi să vin să ajut clubul într-o situaţie complicată. Eu cred că nu e vorba de onoare, ci de respect faţă de un club care mi-a dat atâtea satisfacţii, care m-a ajutat să devin fotbalist, om şi antrenor. Dacă noi nu spunem da, cine să o facă? Am văzut duşmanii cum se bucurau că Dinamo va retrograda. Dinamo nu va retrograda, Dinamo va juca în play-off''.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.