I-a pus la zid pe toţi, de la Becali la Dică: "Nu poate amărâtul ăla din Pipera să zică bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla! Antrenorul e o glumă, o plastilină"

23 oct 2018 13177 afişări Liga 1
I-a pus la zid pe toţi, de la Becali la Dică: "Nu poate amărâtul ăla din Pipera să zică bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla! Antrenorul e o glumă, o plastilină"

Cornel Dinu, simbolul lui Dinamo, i-a desfiinţat pe cei de la FCSB, începând cu finanţatorul Gigi Becali şi terminând cu antrenorul Nicolae Dică. Roş-albaştrii au pierdut în etapa recentă a Ligii 1 Betano derby-ul cu U Craiova, 1-2.  

"Dică, săracul, este o glumă a sorţii fotbalistice. El nici nu se poate impune, nici nu poate antrena. L-a adus exact ca pe o plastilină şi, din păcate, a intrat în jocul ăsta şi îl va curăţa jocul ăsta. Aici trebuie să ai demnitate, să ai coloană vertebrală.

Nu poate să vină amărâtul ăla din Pipera şi să zică <<Bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla>>. Uitaţi-vă şi la jucătorii ăştia. Că ia nu ştiu câte milioane pe Moruţan. Nu vine nimeni să le dea niciun ban. Echipa este condusă prost de sus, de patron, şi este antrenată penibil de Nicolae Dică" , a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Dică a dat de înţeles că nu are control total asupra lotului. "În continuare, dacă voi avea o libertate mai mare, cred că voi reuşi să fac mai multe lucruri", a spus Nicolae Dică, iar Gigi Becali a anunţat: "Să spun adevărul. Niciodată nu mă supăr când cineva spune adevărul. Dică a spus adevărul. Cum adică? Păi eu pedepsesc pe cineva că spune adevărul? Are omul dreptate, nu e lăsat de mine şi de aia face ce face, poate mai puţin, poate mai mult. Aşa cred eu. E adevărat că probabil nu a fost lăsat astăzi să facă cum voia el. Dică nu are nicio vină. Şi atunci cum să-l dau eu afară? Eu sunt vinovat. Dacă el alege să plece, să plece. Nici eu nu vreau, se alege praful".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.