Intenţiile CFR-ului, "demascate" chiar de omul care vine în club: "Discut cu ei de o lună şi ceva!". Care e situaţia lui Mureşan

8 oct 2018 4381 afişări Liga 1
Intenţiile CFR-ului, "demascate" chiar de omul care vine în club: "Discut cu ei de o lună şi ceva!". Care e situaţia lui Mureşan

Daniel Stanciu a confirmat faptul că a purtat, în mai multe rânduri, discuţii cu conducătorii CFR-ului şi este la un pas să semneze. De asemenea, a declarat că Marian Copilu este aproape să revină. CFR Cluj schimbă staff-ul în plin sezon. În ultimele zile s-au intensificat discuţiile dintre conducere şi cei care trebuie să se ocupe de partea sportivă a clubului. Daniel Stanciu a declarat că există un dialog permanent de mai bine de o lună şi lucurile vor fi puse la punct în viitorul apropiat.

Am discutat cu CFR. Am vorbit şi, mai mult ca sigur, voi face parte din organigrama clubului. Vorbesc cu ei de o lună şi ceva, iar funcţia mea va fi pe plan sportiv. Nu ştiu dacă va fi postul de director sportiv sau alt post”, a declarat Stanciu pentru Digi Sport.

Din precizările lui Daniel Stanciu, Marian Copilu va reveni la club, iar, cel mai probabil, va prelua funcţia lui Iuliu Mureşan, de preşedinte.

Marian Copilu este apropae să se întoarcă. Există discuţii. Probabil va veni pe postul de preşedinte. Mă cunosc de mult timp cu el, a fost un apropiat al clubului Unirea Urziceni. Cred că putem face faţă o echipă bună la CFR. El este îndreptăţit, după performanţele din sezonul trecut, să administreze clubul, dacă dl. Mureşan va pleca.

Iuliu Mureşan... nu ştiu ce se va întâmpla cu el. Ştiu doar ce am citit în presă, atât”, a încheiat Stanciu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.