Marius Niculae i-a dat şah-mat lui Alexandru David: "Ţine cu Steaua! Orice om mai greşeşte"

25 oct 2018 8023 afişări Liga 1
Marius Niculae i-a dat şah-mat lui Alexandru David: "Ţine cu Steaua! Orice om mai greşeşte"

Un om care a reuşit să se impună la Dinamo, Marius Niculae, l-a dat de gol pe preşedintele echipei, Alexandru David, despre care a spus că susţine rivala FCSB. "Săgeata" a făcut anunţul în direct la Telekom Sport, dar a spus că atâta timp cât David îşi face treaba cum trebuie, nu are ce să-i reproşeze.

"Ştiu de mult timp, de dinainte să vină la Dinamo. Dar atât timp cât îşi face bine treaba la Dinamo, nu am nimic cu el. Fiecare e liber să aleagă ce vrea. Au fost şi jucători care au fost la Steaua(n.r FCSB) şi au venit la Dinamo, aşa că nu trebuie să ne luăm după faptul că ţine cu Steaua (n.r. FCSB). Probabil acum e dinamovist, că e la Dinamo. Orice om mai greşeşte în viaţă", a spus Marius Niculae, pentru Telekom Sport.

Alexandru David a fost adus la Dinamo anul trecut. Înainte de a ocupa funcţia de preşedinte la Dinamo, David a fost director la ziarul Ring, publicaţie aflată în portofoliul lui Ionuţ Negoiţă. Actualul oficial din "Groapă" nu avea conexiuni cu lumea fotbalului înainte de a fi numit în conducerea lui Dinamo, dar era cunoscut în club pentru faptul că obişnuiau să-i picure în urechi lui Negoiţă diferte opinii despre X sau Y. David este omul la care Mircea Rednic făcea referire atunci când discursul său se centra pe "sfătuitorii patronului care vor binele clubului". Acum s-a părea că cei doi au îngropat securea războiului, pentru a redresa situaţia de la Dinamo.

Prezentarea lui Claudiu Niculescu a fost un nou prilej pentru fanii dinamovişti să îşi arate nemulţumirea faţă de conducerea clubului. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care i-au atacat pe Alexandru David şi Ionuţ Negoiţă. Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a fost jignit de către fanii de la Peluza Sud, chiar în timp ce vorbea în conferinţa de presă în care a fost prezentat Claudiu Niculescu. Când a părăsit sala, fanii l-au reperat şi au început să-l înjure, cerându-i totodată să plece de la echipă. Acesta a refuzat orice schimb de replici şi s-a îndepărtat. La loc vizibil faţă de sala de conferinţe au fost afişate bannerele: "M...e Negoiţă! Vinde-o şi pe mă-ta", dar şi "A. David este g...y".

Ionel Ganea i-a dat lovitura de graţie lui Alexandru David, în cadrul emisiunii ProSport Live: "Mai e măscăriciul ăla care tot declară... i-aş spune 'D**khead'. Ăla n-a făcut nimic pentru fotbal şi tot dă declaraţii. Patronul ăla trebuie să înţeleagă că Dinamo e un club foarte mare, Dinamo se bătea an de an la campionat, juca în cupele europene. E normal ca nici suporterii să nu mai aibă răbdare. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi fost aşa de jos. Ăsta e adevărul".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.