Negoiţă, "absent" de la Dinamo: "Nu mai face parte din viaţa acestei echipe. Deciziile îmi aparţin mie!" Anunţul făcut de un oficial din "Ştefan cel Mare"

15 oct 2018 7644 afişări Liga 1
Negoiţă, "absent" de la Dinamo: "Nu mai face parte din viaţa acestei echipe. Deciziile îmi aparţin mie!" Anunţul făcut de un oficial din "Ştefan cel Mare"

Conferinţa de prezentare a lui Mircea Rednic drept noul antrenor al lui Dinamo a venit, printre altele, cu un anunţ surprinzător pentru fanii echipei din Ştefan cel Mare: Alexandru David, preşedintele clubului, a dezvăluit că Ionuţ Negoiţă nu s-ar mai implica în viaţa echipei.

Deşi toate deciziile importante au părut că se iau în birourile înalte de la RIN, David susţine că Negoiţă nu se mai implică în viaţa echipei atât timp cât aceasta se autofinanţează. Preşedintele roş-albilor a făcut anunţul, apoi şi-a argumentat cuvintele: "Domnul Negoiţă nu mai face parte din viaţa acestei echipe. De ce? Ne-a transmis că atâta timp cât clubul se autofinanţează, decizia dânsului e aproape spre zero. El intervine doar când îi cer sfatul, când contractăm cheltuieli către club. Din punctul ăsta de vedere. clubul se autofinanţează.

Deciziile, din punctul de vedere al managementului, îmi aparţin mie şi altor oameni. Am apreciat că în acest moment dificil domnul Negoiţă şi domnul Rednic au lăsat toate lucrurile în urmă şi au pus binele clubului înaintea orgoliilor personale", a punctat David, luni, în conferinţa de presă în care i-a stat alături lui Mircea Rednic la startul celui de-al patrulea mandat al "Puriului" în Ştefan cel Mare.

În lipsa lui Negoiţă, deciziile sunt luate de Alexandru David, cel care ocupă funcţia de preşedinte, şi de secretarul general Bogdan Bălănescu. După plecarea lui Ionel Dănciulescu şi refuzul lui Florin Prunea, clubul a rămas fără un manager general care să facă legătura între partea sportivă şi cea administrativă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.