S-au împărţit posturile la CFR. Cum va arăta organigrama clubului, de săptămâna viitoare

12 oct 2018 12088 afişări Liga 1
S-au împărţit posturile la CFR. Cum va arăta organigrama clubului, de săptămâna viitoare

CFR Cluj va intra în era post Iuliu Mureşan. Au mai rămas doar detaliile care ţin de plecarea singurului preşedinte pe care l-a avut echipa de când a revenit în Liga I şi de numirea noilor conducători. Posturile au fost însă atribuite, iar numirile oficiale vor fi făcute la începutul săptămânii viitoare, când va fi organizată o şedinţă a Consiliului de Administraţie, după întoarcerea în ţară a finanţatorului Nelu Varga.

Copilu, numărul unu în club. Bilaşco şi Mara, consilieri

Noua organigramă a conducerii CFR-ului va fi foarte apropiată de cea cu care clujenii au câştigat ultimul titlu. Nu se vor mai regăsi Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir şi vor reveni Marian Copili, Bogdan Mara şi Marius Bilaşco. În plus, sunt şanse foarte mari ca din noua conduceree a CFR-ului să facă parte şi Daniel Stanciu. Acesta va ocupa postul de director sportiv. În funcţia de preşedinte executiv va fi Marian Copilu, în timp ce Bogdan Mara şi Marius Bilaşco vor fi consilieri “în acte”. Cu excepţia lui Daniel Stanciu, toţi ceilalţi au părăsit conducerea echipei clujene la finalul lunii iulie, odată cu plecarea lui Edi Iordănescu. “Nu neg că au existat discuţii să ne întoarcem, dar curând va exista o discuţie mai concretă, pentru că patronul a fost plecat din ţară. Până săptămâna viitoare, luni, marţi, sper, cred că se va rezolva”, a spus Mara la Digisport.

Cum va arăta organigrama CFR-ului:

  • Preşedinte CA: Marian Băgăcean
  • Preşedinte executiv: Marian Copilu
  • Director sportiv: Daniel Stanciu
  • Consilier: Bogdan Mara
  • Consilier: Marius Bilaşco

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.