Sânmărtean spune ce simte în conflictul dintre Dică şi Rednic, decide cine e adevărata Steaua şi anunţă dacă Dinamo are şanse duminică

9 nov 2018 3190 afişări Liga 1
Sânmărtean spune ce simte în conflictul dintre Dică şi Rednic, decide cine e adevărata Steaua şi anunţă dacă Dinamo are şanse duminică

Noul manager al loturilor naţionale de juniori ale României, Lucian Sânmărtean a declarat, joi, la Iaşi, cu prilejul lansării proiectului FRF ”Împreună suntem fotbal în grădiniţe”, că se aşteaptă la un derby intens între FCSB şi Dinamo şi a subliniat că echipa lui Nicolae Dică porneşte cu prima şansă.

”Va fi un derby intens, iar publicul va face o atmosferă foarte frumoasă. Dinamo va trebui să arate în derby că nu-şi merită poziţia din clasament, plus că au un antrenor super pregătit. FCSB pleacă din postura de certă favorită şi va trebui să arate că poate bate pe Dinamo. Va fi un derby foarte interesant”, a declarat Lucian Sânmărtean, care vede fireşti ”înţepăturile” dintre antrenorii Mircea Rednic şi Nicolae Dică: ”Înţepăturile dintre Rednic şi Dică îşi au rostul, îşi au locul. Sunt fireşti. Sunt orgolii, fără ele nu ar mai fi un adevărat derby”. Lucian Sânmărtean spune că un play-off în Liga I fără Dinamo ar fi mai urât: ”M-aş bucura ca Dinamo să intre în play-off. Ar fi puţin fad un play-off fără Dinamo, pentru că vorbim de o echipă de tradiţie. Numai că în acest moment micile probleme administrative fac ca echipa să nu se manifeste prea bine”.

”Magicianul” s-a referit şi la noua denumire a echipei Steaua: ”Continuatoarea echipei de tradiţie este Steaua-FCSB. Oamenii de acolo s-au schimbat, dar lucrurile nu se schimbă. Au micile lor probleme, dar pe care pe mine nu mă interesează. Am jucat acolo, la un club iubit în România. În ceea ce priveşte lupta pentru titlu, cred că CFR, Craiova şi FCSB au cele mai mari şanse, pentru că arată cel mai bine, sunt echilibrate şi au stabilitate. Dacă FCSB ar rata titlul în acest an, nu ar fi pe placul patronului, unul destul de vulcanic. Nu ar cădea bine nimănui de la FCSB. Dar la cum arată lucrurile, nu cred că se poate împiedica anul acesta”, a punctat Sânmărtean.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.