Stoican şi un discurs "de antrenor": "Capul sus, aşa se joacă fotbalul". Şi-a recunoscut greşeala la finalul meciului: "I-am reproşat, dar are dreptate"

5 oct 2018 4565 afişări Liga 1
Stoican şi un discurs "de antrenor": "Capul sus, aşa se joacă fotbalul". Şi-a recunoscut greşeala la finalul meciului: "I-am reproşat, dar are dreptate"

Învins de Viitorul cu 2-1 pe teren propriu, Flavius Stoican (41 de ani) nu are regrete. E mulţumit de jocul elevilor săi, speră că rezultatele vor veni dacă se va continua pe această linie şi recunoaşte că Horaţiu Feşnic nu a greşit când a dictat repetarea penalty-ului primit de oaspeţi.

Ieşenii au dominat în multe momente fosta campioană, însă ineficienţa în faţa porţii lui Cojocaru a făcut ca Poli să piardă al cincilea meci consecutiv contra trupei suspendatului Hagi. Chiar şi aşa, Stoican a apărut la interviul de după meci cu un discurs corect: "Sunt dezamăgit de rezultat, dar ca joc a fost bine. Am pus presiune pe adversar, ne-am creat ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Suntem agresivi, dar important e să marcăm. Păcat că nu am reuşit, la ocaziile pe care le-am avut. A fost un meci disputat, aprig, cu agresivitate, fotbalul aşa se joacă. Capul sus, le spun jucătorilor mei, o să vină şi momente când ne vom bucura dacă vom continu aşa", a declarat fostul fundaş dreapta, care a admis că a greşit atunci când s-a grăbit să protesteze faţă de decizia lui Horaţiu Feşnic de a repeta penalty-ul ratat de Denis Drăguş: "I-am reproşat arbitrului, dar are dreptate, Platini a intrat în careu. Dacă ar fi aşa, trebuie repetate multe penalty-uri. I-am încurajat, le-am spus că o să marcăm, dar nu am reuşit. Trebuie să fim atenţi, important e să scoate cât mai multe puncte din aceste două meciuri care au mai rămas", a mai declarat tehnicianul moldovenilor, la Telekom Sport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.