Tensiune în studio între Zicu şi Crăciunescu: "Ironia asta a ta mi se pare ieftină". Motivul pentru care fostul arbitru "s-a aprins"

9 oct 2018 11249 afişări Liga 1
Tensiune în studio între Zicu şi Crăciunescu: "Ironia asta a ta mi se pare ieftină". Motivul pentru care fostul arbitru "s-a aprins"

Ionel Dănciulescu, Ianis Zicu şi Ion Crăciunescu au analizat înfrângerea lui Dinamo în faţa lui FC Botoşani, scor 2-0, iar ultimii doi au avut parte de un moment tensionat în studioul DigiSport. 

Dinamo a ajuns pe loc de baraj, pe 12, iar ultimul loc din Liga 1 Betano este la doar şase puncte distanţă. Cei trei analişti sportivi şi-au spus părerea şi, la de la un punct, au ironizat situaţia clubului. Totuşi, o remarcă făcută de Zicu l-a făcut pe Crăciunescu să spună că este o "ironie ieftină". 

Totul a plecat de la prestaţia pe care "câinii" au avut-o în Moldova: "E o ruşine", a afirmat fostul manager general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Zicu s-a amuzat: "Dar joacă bine. Nu, este trist". A fost momentul în care Ion Crăciunescu a ieşit în faţă: "Stai puţin. Noi am făcut nişte comparaţii. Nu-şi are rost ironia asta ta, care mi se pare ieftină. Am spus că au jucat bine, deci nu cunoşti termenii. Daca ai fi cunoscut termenii, ai fi admis că a jucat o perioadă bine. Cine a spus că a jucat bine?".

Replica fostului mijlocaş de la Dinamo a venit imediat: "Când liderul campionatului are 21 de puncte după 11 etape, este foarte grav", a mai spus Zicu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.