Hagi jr. şi-a detronat tatăl: ”Băi, Gică, nu te supăra, dar bate mai bine ca tine”. Mesajul unui oficial FRF l-a lăsat fără replică pe ”Rege”

17 oct 2018 12125 afişări Nationala
Hagi jr. şi-a detronat tatăl: ”Băi, Gică, nu te supăra, dar bate mai bine ca tine”. Mesajul unui oficial FRF l-a lăsat fără replică pe ”Rege”

Golul lui Ianis Hagi din meciul cu Liechtenstein l-a făcut pe Mihai Stoichiţă să declarare că fotbalistul Viitorului este expertul loviturilor libere. Şeful Comisiei Tehnice FRF s-a dus la Gică Hagi şi i-a spus că a fost întrecut pe propriul fiu la acest capitol.

M-am dus la pauză la taică-su şi i-am zis: Băi, Gică, nu te supăra. Bate mai bine ca tine. L-am pupat şi l-am felicitat şi pe el şi pe Marilena pentru talentul copilului lor”, a declarat Stoichiţă.

Oficialul FRF a analizat şi performanţă realizată de U21. Calificarea la EURO l-a făcut să îşi amintească de echipa României din anii 80.

Calificarea asta, pentru noi, o să însemne ce au însemnat pentru fotbalul romanesc începuturile alea din 1984 când ne-am dus la un European şi ne-am dat seama că putem fi şi noi în lumea bună pentru că aveam o echipă excepţională, poate puţin nexperminentată. Pentru mine e un început al normalităţii. Să vedem cum o şi continuăm. Că e important să şi continui. Nu trebuie să rămână un caz izolat. Ar trebui să avem la fiecare doi ani câte o bucurie d-asta”, a adăugat Mihai Stoichiţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.