Nu pierde timpul! Dănciulescu, la un pas de preluarea unei alte funcţii, după despărţirea de Dinamo: "Este clar că va aduce plusvaloare"

24 sep 2018 11620 afişări Nationala
Nu pierde timpul! Dănciulescu, la un pas de preluarea unei alte funcţii, după despărţirea de Dinamo: "Este clar că va aduce plusvaloare"

Proaspăt plecat din funcţia de director general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (41 de ani) ar putea reveni în fotbal mult mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine. Potrivit lui Mirel Rădoi (37 de ani), "Corbul" e una dintre variantele FRF pentru ocuparea postului de director sportiv al naţionalei U21.

Funcţia a fost lăsată liberă odată cu trecerea lui Rădoi pe banca tehnică, iar de atunci FRF caută un alt fost fotbalist care să o ocupe şi să ajute la dezvoltarea naţionalei mici. Acum, Dănciulescu a devenit una dintre opţiuni şi, după cum anunţă chiar fostul căpitan din Ghencea: "Orice mare fost fotbalist este binevenit alături de noi, pentru că este clar că va aduce un plusvaloare, indiferent că este Dănciulescu sau oricare altul. Este binevenit, în momentul în care va semna ne vom apuca de muncă. Nu este foarte uşor, pentru că eu am fost în locul lui. Oricine ar veni, nu este o muncă uşoară.

Nu a fost dorinţa mea personală. În momentul în care eu am acceptat să fiu selecţioner, am zis că ar fi bine ca naţionala de tineret, sau împreună cu echipa mare, să aibă un director sportiv, care s-ar putea să fie chiar Danciu. Dar au fost mai multe nume pe care le-am pus, acum rămâne ca Federaţia să decidă dacă va veni şi cine va veni. Eu cred că este un post care trebuie ocupat, care să nu fie lăsat liber, ca să poată să continue munca de care atât noi, cât şi naţionala mare avem nevoie în relaţia cu cluburile, cu directorii sportivi... şi eu cred că ar fi benefică numirea unui fost fotbalist pe acea funcţie", a declarat Rădoi, citat de telekomsport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.